MontaleBlack Musk Eau de Parfum unisex

Montale Black Musk Eau de Parfum unisex
Montale Black Musk Eau de Parfum unisex
100 ml
27 500Ft

27 500,00Ft / 100 ml, áfával
15% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: MNT1624 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 22.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 22.

Leírás Montale Black Musk
Összetétel

A Montale Black Musk jellegzetes pézsma akkorddal színezett keleties-fűszeres női és férfi illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása a pézsma, a bőr és a fűszerek ellenállhatatlan harmóniáját kínálja. A többi Montale illathoz hasonlóan a Black Musk Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Montale Black Musk Eau de Parfum illatkompozícióját fekete bors, szerecsendió, teakfa, bőr, szantálfa, pacsuli, pézsma és borostyán akkordok alkotják. A domináns frissen fűszeres oldalt a fás, pézsmás és bőrös jegyekkel, valamint lenyűgöző balzsamos és érzéki akkordokkal mesterien átszövő gazdag aroma. Az eredmény egy egyszerre harmonikus könnyedén és vonzóan sötét, érzéki és elegáns illat. Alkotója szavai szerint, a Black Musk egy ellenállhatatlanul harmonikus, az igazi „elegancia fejedelmeinek“ készült tökéletes Eau de Parfum.

Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – szaúd-arábiai tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen egy valóban teljesen kivételes, maradandó illatot alkotott. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Black Musk parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Black Musk Eau de Parfum mindennapi nappali és esti viselet. Főleg a jellegzetes pézsma és bőr akkordokkal színezett keleti fűszeres illatokat kedvelő nőket és férfiakat örökre megnyeri magának. Mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az egyediséggel kombinált minőséget. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Black Musk esetében mutatós világos ezüst szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Fekete Musk - pézsma, bőr és fűszerek illata, ellenállhatatlanul harmonikus keleties kompozícióban.

Összetétel

összetétel
szerecsendió, fekete bors, pézsma, pacsuli, bőr, borostyán, szantálfa, tíkfa
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Black Musk