Montale Black Musk

eau de parfum teszter unisex 100 ml

Montale Black Musk eau de parfum teszter unisex 100 ml
Montale Black Musk eau de parfum teszter unisex 100 ml
eau de parfum teszter unisex 100 ml

Kód: MNT1935 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Most 12%-kal olcsóbban szerezheti be a Montale és Mancera illatokat. Használja a mm12hu kódot. A kedvezmény nem vonatkozik az akciós és leárazott termékekre
Montale Black Musk
eau de parfum teszter unisex 100 ml

Montale Black Musk parfüm leírása

A Montale Black Musk jellegzetes pézsma akkorddal színezett keleties-fűszeres női és férfi illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása a pézsma, a bőr és a fűszerek ellenállhatatlan harmóniáját kínálja. A többi Montale illathoz hasonlóan a Black Musk Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Montale Black Musk Eau de Parfum illatkompozícióját fekete bors, szerecsendió, teakfa, bőr, szantálfa, pacsuli, pézsma és borostyán akkordok alkotják. A domináns frissen fűszeres oldalt a fás, pézsmás és bőrös jegyekkel, valamint lenyűgöző balzsamos és érzéki akkordokkal mesterien átszövő gazdag aroma. Az eredmény egy egyszerre harmonikus könnyedén és vonzóan sötét, érzéki és elegáns illat. Alkotója szavai szerint, a Black Musk egy ellenállhatatlanul harmonikus, az igazi „elegancia fejedelmeinek“ készült tökéletes Eau de Parfum.

Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – szaúd-arábiai tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen egy valóban teljesen kivételes, maradandó illatot alkotott. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Black Musk parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Black Musk Eau de Parfum mindennapi nappali és esti viselet. Főleg a jellegzetes pézsma és bőr akkordokkal színezett keleti fűszeres illatokat kedvelő nőket és férfiakat örökre megnyeri magának. Mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az egyediséggel kombinált minőséget. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Black Musk esetében mutatós világos ezüst szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Fekete Musk - pézsma, bőr és fűszerek illata, ellenállhatatlanul harmonikus keleties kompozícióban.

Összetétel

összetétel
borostyán, bőr, fekete bors, pacsuli, pézsma, szantálfa, szerecsendió, tíkfa
Az illat fajtája
fűszeres, orientális

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Black Musk

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!