Montale Attar

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Attar eau de parfum unisex 100 ml
Montale Attar eau de parfum unisex 100 ml
Montale Attar eau de parfum unisex 100 ml
Montale Attar eau de parfum unisex 100 ml
Montale Attar eau de parfum unisex 100 ml
Montale Attar eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Attar eau de parfum unisex 100 ml
Montale Attar eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
37 200Ft
Kedvezmény 25%
100 ml
28 000Ft

Kód: MNT1470 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 03. 26.
Személyes átvétel
kedd 2019. 03. 26.
Montale Attar
100 ml | 28 000Ft

Montale Attar parfüm leírása

A Montale Attar a rózsa jellegzetes akkordjával színezett virágos női és férfi illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása a nemes fák és a legcsodálatosabb rózsák társulását tárja elénk. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan az Attar Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

Az erőteljes és mágikus Attar Eau de Parfum a maharadzsák valódi illatát, az indiai Májszúrból származó elragadó szantálfa és a bolgár rózsák kettős lepárlásával készített aromát kínálja. A különböző nemes fák jegyeivel kiegészített egyszerű kompozíció a Kelet régmúlt varázslatos képeire, titokzatosságára és rejtett mélységeire emlékeztető elbűvölő egzotikus illat.

Azt gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során a titokzatos keleti mágusok képességeinek birtokába jutott, mivel Pierre Montale egy olyan parfümöt alkotott, amely viszonylag egyszerű, mégis mesterien kiegyensúlyozott kompozíció, és az összességében mágikus és egzotikus illatban az elragadó fa, valamint az egyedülálló rózsa lényegét mutatja meg.

Pierre Montale minden illatalkotása, így az Attar parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. Egész évben hordható nappali és esti viselet. Örökre megnyeri magának a nemes fák és a rózsa illatának keleties kombinációját eredeti megfogalmazásban kedvelő nőket és férfiakat. Az Attar parfümöt azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik számára fontos a valódi minőség és szívesen adják át magunkat a keleti históriák igézetének.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet az Attar esetében mattan lágy arany szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Attar - az ősi maharadzsák titokzatos parfümének egzotikuma, ereje és varázsa.

Összetétel

összetétel
bolgár rózsa, guajakfa, szantálfa
Az illat fajtája
orientális, virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Attar

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!