Montale Aromatic Lime

eau de parfum teszter unisex 100 ml

Montale Aromatic Lime eau de parfum teszter unisex 100 ml
Montale Aromatic Lime eau de parfum teszter unisex 100 ml
Montale Aromatic Lime eau de parfum teszter unisex 100 ml
Montale Aromatic Lime eau de parfum teszter unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Aromatic Lime eau de parfum teszter unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
eau de parfum teszter unisex 100 ml

Kód: MNT1955 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Montale Aromatic Lime
eau de parfum teszter unisex 100 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Montale Aromatic Lime parfüm leírása

A Montale Aromatic Lime egy frissességgel teli citrusos-aromás női és férfi illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása egyszerű üdeségével hajt fejet a különleges kompozíció citrusai előtt. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan az Aromatic Lime Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

Az Aromatic Lime Eau de Parfum vetiver, szantálfa és pacsuli akkordjai köré épülő kompozícióban különböző citrusgyümölcsök gazdag illatának társaságában mutatja meg a zöldcitrom erejét. A keserű narancs, sáfrány, galbánum és mirha domináns jegyei a zöldcitrommal, amely leginkább a fejillatból sugárzik, egy csodálatos frissességgel teli koktélt alkotnak. A fináléban kissé édes, fás és fűszeres jegyek hoznak selymességet és nyugalmat a Montale Aromatic Lime illatába.

Az gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale egy olyan üde és optimista parfümöt alkotott, amely egyedülálló kompozíciójában rendkívül kedves, ugyanakkor érdekes illatot kínál. Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aromatic Lime parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

Az Aromás Lime mérsékletessége miatt egész évben hordható, viszont a meleg hónapokban kellemes felüdülést nyújt. Ez egy ideális nappali parfüm, ugyanakkor kiegészítő akkordjainak hála hivatalos esti alkalmakra is jól kihasználható. Az üde optimista illatokat eredeti kompozícióban kedvelő nőket és férfiakat örökre megnyeri magának. Az Aromatic Lime alkotást mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget és szívesen adja át magát a keleti históriák igézetének. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet az Aromatic Lime esetében elegánsan fénylő fekete szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aromatic Lime - üde illat különleges aromás elemekkel.

Összetétel

összetétel
galbanum, keserű narancs, limett, pacsuli, sáfrány, szantálfa, vetivérfű
Az illat fajtája
aromás, citrusos

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.