Montale Aoud Velvet

eau de parfum unisex 100 ml

1×
Montale Aoud Velvet eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Velvet eau de parfum unisex 100 ml
100 ml

Kód: MNT1640 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Most 12%-kal olcsóbban szerezheti be a Montale és Mancera illatokat. Használja a mm12hu kódot. A kedvezmény nem vonatkozik az akciós és leárazott termékekre

Montale Aoud Velvet parfüm leírása

A Montale Aoud Velvet jellegzetes oud akkorddal színezett virágos-fás női és férfi illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása az oud kedvelt illatát gyönyörű fehér virágokkal társítva tárja elénk. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan az Aoud Velvet Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

Az Aoud Velvet Eau de Parfum egyik fő illateleme a Pierre Montale által olyannyira szeretett, sasfának is nevezett aquilaria fa, másként agarfa, oud, aoud (arabul oudh). Ez a gyantás aromájú elragadó alapanyag a legdrágább fa a világon, amelyet évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. Ez a valóban királyi összetevő, amelyet gyakran "folyékony arany" vagy " istenek fája" néven is emlegetnek, a Montale Aoud Velvet esetében virágos és édes akkordok kíséretében jelenik meg.

A Montale Aoud Velvet Eau de Parfum illatkompozíciójának virágos fejillata narancsligetek virágainak, ylang-ylang és különleges gardénia (Tiare virág) akkordjaival bontakozik ki. Szívét az elbűvölő és misztikus arab oud uralja, míg alapillatát szantálfa, vanília és tonkabab jegyek alkotják. A domináns fehér virágos akkordokat az oud jellegzetes színével és édes, vaníliás, fás és balzsamos jegyekkel egyesítő gazdag aroma felfedi az agarfa nőies oldalát. Vanília, tonkabab és az indiai Májszúrból szállított értékes szantálfa lenyűgöző selymességet kölcsönöz az illatnak - erre utal a parfüm neve: "Velvet". Aoud Velvet illat nőknek és férfiaknak egyaránt tökéletesen jól áll, mesterien kiegyensúlyozott, semmivel össze nem téveszthető és egyszerűen felejthetetlen.

Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – szaúd-arábiai tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen ismét sikerült hihetetlenül eredményesen és elragadóan eredeti módon megfogalmaznia a csodálatra és figyelemre méltó oud illatát. Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aoud Velvet parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

Montale Aoud Velvet egész évben hordható nappali és esti viselet. Ez az Eau de Parfum különösen a fehér virágokkal társult oud illatokat kedvelő nőket és férfiakat bűvöli el. Azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik nagyra értékelik a valódi minőséget és szívesen adják át magukat a keleti históriák varázsának. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet az Aoud Velvet esetében megnyerően fénylő arany szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aoud Velvet - az arab oud varázslatos és misztikus illata a fehér virágok ölelésében.

Összetétel

Fej
liliom, ylang-ylang
Szív
agarfa
Alap
szantálfa, tonkabab, vanília
Az illat fajtája
fás, virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Aoud Velvet

Új értékelés hozzáadása

5.0
1 értékelés
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás