Montale Aoud Shiny Eau de Parfum unisex

Montale Aoud Shiny Eau de Parfum unisex
Montale Aoud Shiny Eau de Parfum unisex
100 ml

Kód: MNT1469 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Választhat egy Notino Safety Kit és egy Notino Travel Kit közül a kosarában ajándékként, ha 17 000 Ft felett vásárol parfümöket.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás Montale Aoud Shiny
Összetétel

A Montale Aoud Shiny a nemes oud és a rózsa jellegzetes akkordjaival színezett keleties-virágos-fás női és férfi illat. A gyantás aromájú alapanyagnak, az értékes oudnak szentelt első francia parfümsorozatba tartozik. Abba a sorozatba, melyet először a Kelet és Arábia illatai, elbűvölő históriái iránti rajongásáról ismert Montale márka mutatott be a világnak. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan az Aoud Shiny Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

Az Aoud Shiny parfüm központi illatkompozíciója a sasfának, agarfának, oudnak, aoudnak vagy (arabul) oudhnak is nevezett aquilaria fa, a gyantás aromájú elragadó alapanyag, a legdrágább fa a világon, amelyet már évszázadok óta tömjén és (főleg arab) parfümök készítésére használnak. Ez a valóban királyi összetevő, amelyet gyakran "folyékony arany" vagy " istenek fája" néven is emlegetnek, a Montale Aoud Shiny kompozíciójában a rózsával és az ibolyával társul.

Az Aoud Shiny Eau de Parfum a bolgár rózsa vakító fényességét és az ibolya levelek gyöngédségét tárja elénk, amit a különleges nagarmotha (cypriol), fényűző szantálfa és az állhatatos pacsuli tesz teljessé. A kompozíció természetesen az oud varázsára épül. A rózsa frissessége és a pacsuli földessége az ellentétek érdekes harmóniáját hozza létre a Montale Aoud Shiny parfümben, majd a meglepő elemeket édesen melengető ibolyaszirmok egészítik ki, és a cypriol akkordjával a kompozíciót egy könnyeden játékos megjelenés felé viszik el.

Az gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale egy olyan parfümöt alkotott, amely a különleges elemeket egy élettel, érzékenységgel, ugyanakkor eleganciával teli harmonikus egésszé formálja. Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aoud Shiny parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

Az Aoud Shiny teljességének köszönhetően egész évben hordható ideális nappali és esti viselet. Az oud és a rózsa kombinációját eredeti kompozícióban kedvelő nőket és férfiakat örökre megnyeri magának. Az Aoud Shiny parfümöt mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget és szívesen adja át magát a keleti históriák igézetének. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet az Aoud Shiny esetében megnyerően fényes sötétvörös szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aoud Shiny - sugárzó rózsa és gyöngéd ibolya az oud témájának kivételes feldolgozásában.

Összetétel

összetétel
rózsa, agarfa, ibolya levelek, szantálfa, pacsuli, nagarmotha
Az illat fajtája
virágos, chypre

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Aoud Shiny