MontaleAoud Safran Eau de Parfum unisex

1×
Montale Aoud Safran Eau de Parfum unisex
Montale Aoud Safran Eau de Parfum unisex
100 ml
30 300Ft

30 300,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: MNT1494 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 10. 27.
Személyes átvétel
szerda 2021. 10. 27.

Leírás Montale Aoud Safran
Összetétel

A Montale Aoud Safran a nemes oud jellegzetes akkordjaival színezett, fűszeres-fás-keleties női és férfi illat. A gyantás aromájú alapanyagnak, az értékes oudnak szentelt első francia parfümsorozatba tartozik. Abba a sorozatba, melyet először a Kelet és Arábia illatai, elbűvölő históriái iránti rajongásáról ismert Montale márka mutatott be a világnak. A többi Montale illathoz hasonlóan az Aoud Safran Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

Az Aoud Safran parfüm központi illatkompozíciója a sasfának, agarfának, oudnak, aoudnak vagy (arabul) oudhnak is nevezett aquilaria fa, a gyantás aromájú elragadó alapanyag, a legdrágább fa a világon, melyet már évszázadok óta tömjén és (főleg arab) parfümök készítésére használnak. Ez a valóban királyi összetevő, melyet gyakran "folyékony arany" vagy " istenek fája" néven is emlegetnek, a Montale Aoud Safran kompozíciójában a rózsával és a sáfránnyal párosul.

Az Aoud Safran Eau de Parfum három erősen spirituális hatású alkotóelem nem hétköznapi kombinációja. A nemes sáfrány, a misztikus oud, és Arábia rózsái erősen érzéki parfümöt alkotnak együtt. A minimalista kompozícióban szembetűnő a meglepően gyengéd agarfát megédesítő sáfrány gyönyörűsége és melegsége, valamint a rózsa jellegzetes jegyeinek gazdagsága.

Azt gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során a titokzatos keleti mágusok képességeinek birtokába jutott, mivel Pierre Montale olyan parfümöt alkotott, mely három, alapvetően egyenrangú összetevőből, egy üde, kissé édes, ugyanakkor érzéki, mély és melengető aromát alkotott.

Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aoud Safran parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. Melengető hatásának köszönhetően az Aoud Safran elsősorban a hidegebb hónapok parfümje, ám üdesége és kedvessége miatt egész évben használható nappali és esti viselet. Az oud és a rózsa kombinációját eredeti módon kiegészített illatokat kedvelő nőket és férfiakat örökre megnyeri magának. Az Aoud Safran parfümöt mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget és szívesen adja át magát a keleti históriák igézetének.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, melyet az Aoud Safran esetében aranyosan fénylő vörösesbarna szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aoud Safran - a rózsa, az oud és a sáfrány érzéki kombinációja.

Összetétel

összetétel
sáfrány, rózsa, agarfa
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Aoud Safran1