Montale Aoud Red Flowers

eau de parfum unisex 50 ml

Montale Aoud Red Flowers eau de parfum unisex 50 ml
Montale Aoud Red Flowers eau de parfum unisex 50 ml
Montale Aoud Red Flowers eau de parfum unisex 50 ml
Montale Aoud Red Flowers eau de parfum unisex 50 ml
Montale Aoud Red Flowers eau de parfum unisex 50 ml
Montale Aoud Red Flowers eau de parfum unisex 50 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Aoud Red Flowers eau de parfum unisex 50 ml
Montale Aoud Red Flowers eau de parfum unisex 50 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
50 ml
21 600Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: MNT1912 | 2 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2019. 01. 22., kedd
Személyes átvétel
2019. 01. 22., kedd
Montale Aoud Red Flowers
50 ml | 21 600Ft

Montale Aoud Red Flowers parfüm leírása

A Montale Aoud Red Flowers füves árnyalattal, valamint a nemes oud élesen kirajzolódó akkordjaival színezett, keleties-virágos-fűszeres női és férfi illat. A gyantás aromájú alapanyagnak, az értékes oudnak szentelt első francia parfümsorozatba tartozik. Abba a sorozatba, melyet először a Kelet és Arábia illatai, elbűvölő históriái iránti rajongásáról ismert Montale márka mutatott be a világnak. A többi Montale illathoz hasonlóan az Aoud Red Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

Az Aoud Red Flowers parfüm központi illatkompozíciója a sasfának is nevezett aquilaria fa fája, az agarfa, oud, aoud (arabul oudh), a gyantás aromájú elragadó alapanyag, mely a legdrágább fa a világon, és már évszázadok óta tömjén és (főleg arab) parfümök készítésére használnak. Ez a valóban királyi összetevő, melyet gyakran "folyékony arany" vagy " istenek fája" néven is emlegetnek, a Montale Aoud Red Flowers kompozíciójában a kedvelt rózsa illatával, valamint páratlan fűszeres és füves akkordokkal egyesül.

Az Aoud Red Flowers Eau de Parfum a legértékesebb fával, az ouddal és varázslatos sáfránnyal hangsúlyozott bársonyvirág, valamint az indiai Májszúrból származó szantálfa fenségességét tárja elénk. Minderre gyönyörűséges rózsa illatakkordja teszi fel a koronát. A Montale Aoud Red Flowers egzotikummal és klasszikussággal tökéletesen áthatott gazdag kompozíciója Kelet és Nyugat kézfogójának egyik legsikeresebb változatát kínálja.

Az enyhén púderes Aoud Red Flowers Eau de Parfum illatában a hagyományos francia parfümök lágy, nosztalgikus jegyét is magán viseli. Azt sugallja, hogy a Montale márka alapítójának, – aki portfóliójának valamennyi parfümét saját maga alkotta meg –, szaúd-arábiai tevékenysége során sikerült szert tennie a titokzatos keleti mágusok képességeire. Pierre Montale munkájának eredményeként egy olyan parfüm született, mely példátlan közelségbe hozza egymással Keletet és Nyugatot.

Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aoud Red Flowers parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. Az Aoud Red Flowers egész évben hordható, ám legjobban a hűvösebb hónapokban érvényesül. Ez az Eau de Parfum nappali és esti viseletre szolgál. Az egzotikumot és a klasszikussággal társító illatokat kedvelő nőket és férfiakat örökre megnyeri magának. Az Aoud Red Flowers parfümöt azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik számára fontos a valódi minőség, és szívesen adják át magukat a keleti históriák igézetének.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, melyet az Aoud Red Flowers esetében a vörös szín rendkívül mutatós árnyalata hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aoud Red Flowers - Kelet fenséges találkozása a nyugati világgal.

Összetétel

összetétel
agarfa, rózsa, sáfrány, szantálfa
Az illat fajtája
fás, orientális

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Aoud Red Flowers

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!