Montale Aoud Red Flowers eau de parfum unisex

Márka: Montale

a termék mérete 2 20 900 Ft - tól

Csomagküldő – átvevőhelyHétfő 2017.05.29.
TransoflexHétfő 2017.05.29.

A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

Montale Aoud Red Flowers változatok

 • Montale Aoud Red Flowers eau de parfum unisex 100 ml eau de parfum unisex 100 ml 

  4 db raktáron a központi raktárban

  Kód: MNT1492

  29 900 Ft

 • Montale Aoud Red Flowers eau de parfum teszter unisex 100 ml eau de parfum teszter unisex 100 ml 

  19 000 Ft

  Figyelni az elérhetőséget

 • Montale Aoud Red Flowers eau de parfum unisex 50 ml eau de parfum unisex 50 ml 

  5 db raktáron a központi raktárban

  Kód: MNT1912

  20 900 Ft

 • Montale Aoud Red Flowers eau de parfum unisex 2 ml minta eau de parfum unisex 2 ml minta 

  Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

  Kód: MNT1583

  1 290 Ft

áru speciális kedvezménnyel

 • Montale Aoud Red Flowers eau de parfum unisex 100 ml eau de parfum unisex 100 ml 

  Kód: MNT2706
  Megjegyzés: Kevesebb a flakon tartalma,    A termék tartalma: 98%

  28 500 Ft Kedvezmény: 1 400 Ft

 • Montale Aoud Red Flowers eau de parfum unisex 100 ml eau de parfum unisex 100 ml 

  Kód: MNT2728
  Megjegyzés: Kevesebb a flakon tartalma,    A termék tartalma: 98%

  28 150 Ft Kedvezmény: 1 750 Ft

Fel

Parfüm leírása Montale Aoud Red Flowers

Értékelés

Az üveg kinézete

Illat intenzitás

Intenzitás

A teljes hatás

Összetétel

összetétel

rózsa, agarfa, sáfrány, szantálfa

A Montale Aoud Red Flowers füves árnyalattal, valamint a nemes oud élesen kirajzolódó akkordjaival színezett, keleties-virágos-fűszeres női és férfi illat. A gyantás aromájú alapanyagnak, az értékes oudnak szentelt első francia parfümsorozatba tartozik. Abba a sorozatba, melyet először a Kelet és Arábia illatai, elbűvölő históriái iránti rajongásáról ismert Montale márka mutatott be a világnak. A többi Montale illathoz hasonlóan az Aoud Red Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

Az Aoud Red Flowers parfüm központi illatkompozíciója a sasfának is nevezett aquilaria fa fája, az agarfa, oud, aoud (arabul oudh), a gyantás aromájú elragadó alapanyag, mely a legdrágább fa a világon, és már évszázadok óta tömjén és (főleg arab) parfümök készítésére használnak. Ez a valóban királyi összetevő, melyet gyakran "folyékony arany" vagy " istenek fája" néven is emlegetnek, a Montale Aoud Red Flowers kompozíciójában a kedvelt rózsa illatával, valamint páratlan fűszeres és füves akkordokkal egyesül.

Az Aoud Red Flowers Eau de Parfum a legértékesebb fával, az ouddal és varázslatos sáfránnyal hangsúlyozott bársonyvirág, valamint az indiai Májszúrból származó szantálfa fenségességét tárja elénk. Minderre gyönyörűséges rózsa illatakkordja teszi fel a koronát. A Montale Aoud Red Flowers egzotikummal és klasszikussággal tökéletesen áthatott gazdag kompozíciója Kelet és Nyugat kézfogójának egyik legsikeresebb változatát kínálja.

Az enyhén púderes Aoud Red Flowers Eau de Parfum illatában a hagyományos francia parfümök lágy, nosztalgikus jegyét is magán viseli. Azt sugallja, hogy a Montale márka alapítójának, – aki portfóliójának valamennyi parfümét saját maga alkotta meg –, szaúd-arábiai tevékenysége során sikerült szert tennie a titokzatos keleti mágusok képességeire. Pierre Montale munkájának eredményeként egy olyan parfüm született, mely példátlan közelségbe hozza egymással Keletet és Nyugatot.

Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aoud Red Flowers parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. Az Aoud Red Flowers egész évben hordható, ám legjobban a hűvösebb hónapokban érvényesül. Ez az Eau de Parfum nappali és esti viseletre szolgál. Az egzotikumot és a klasszikussággal társító illatokat kedvelő nőket és férfiakat örökre megnyeri magának. Az Aoud Red Flowers parfümöt azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik számára fontos a valódi minőség, és szívesen adják át magukat a keleti históriák igézetének.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, melyet az Aoud Red Flowers esetében a vörös szín rendkívül mutatós árnyalata hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aoud Red Flowers - Kelet fenséges találkozása a nyugati világgal.

Fel

A Montale márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala.  A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket. Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek. Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.

Fel

Videók Montale Aoud Red Flowers -hoz

Fel

Értékelés Montale Aoud Red Flowers

Mit gondol Ön a Montale Aoud Red Flowers termékről?

A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


Értékelés *

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobbMontale 10% zlavaniche samples - free delivery