Montale Aoud Queen Roses

eau de parfum nőknek 100 ml

Montale Aoud Queen Roses eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Aoud Queen Roses eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Aoud Queen Roses eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Aoud Queen Roses eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Aoud Queen Roses eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Aoud Queen Roses eau de parfum nőknek 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Aoud Queen Roses eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Aoud Queen Roses eau de parfum nőknek 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
29 100Ft

Kód: MNT1467 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 10. 25., csütörtök
Személyes átvétel
2018. 10. 25., csütörtök
Montale Aoud Queen Roses
100 ml | 29 100Ft

Montale Aoud Queen Roses parfüm leírása

A Montale Aoud Queen Roses az oud és a rózsa jellegzetes akkordjaival színezett keleties-virágos női illat. A gyantás aromájú alapanyagnak, az értékes oudnak szentelt első francia parfümsorozatba tartozik. Abba a sorozatba, melyet először a Kelet és Arábia illatai, elbűvölő históriái iránti rajongásáról ismert Montale márka mutatott be a világnak. A többi Montale illathoz hasonlóan az Aoud Queen Roses Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

Az Aoud Queen Roses parfüm központi illatkompozíciója a sasfának is nevezett aquilaria fa fája, az agarfa, oud, aoud vagy (arabul oudh), a gyantás aromájú elragadó alapanyag, mely a legdrágább fa a világon, amelyet már évszázadok óta tömjén és (főleg arab) parfümök készítésére használnak. Ez a valóban királyi összetevő, melyet gyakran "folyékony arany" vagy " istenek fája" néven is emlegetnek, a Montale Aoud Queen Roses kompozíciójában a rózsa illatával egyesül, így teremtve meg ennek a közkedvelt párosnak egy további érdekes változatát.

Az Aoud Queen Roses Eau de Parfum guineai hibiszkusz alapra helyezve jeleníti meg Arábia és a franciaországi Grasse legszebb rózsáit. A különleges rózsák bódító, mély és sötéten édes illata különböző akkordok váltakozó partnerségében járja át az egész illatkompozíciót. A pacsuli, a bőr, a hibiszkusz és természetesen az agarfa az édes Aoud Queen Roses összetételében a fő alkotóelemekkel, azaz az ouddal, a rózsával és a pacsulival egyesülve az egyik legsikeresebb kombinációt hozza létre.

A rendkívül vonzó keleties Aoud Queen Roses Eau de Parfum a finoman krémes édesség és a sötét oldalak izgató kapcsolatát tárja elénk. Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – szaúd-arábiai tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen munkája nyomán egy valóban királynői parfüm született. 

Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aoud Queen Roses parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. Érzékiségének, mélységének és bizonyos vonzó sötétségének köszönhetően az Aoud Queen Roses elsősorban a hűvösebb időszakok parfümje. Nappal is hordható, de legjobban esti viseletként érvényesül. Az oud és a rózsa illatának különleges megfogalmazású párosítását kedvelő hölgyeket örökre megnyeri magának. Az Aoud Queen Roses parfümöt mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget és szívesen adja át magát a keleti históriák varázsának.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, melyet az Aoud Queen Roses esetében matt arany szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aoud Queen Roses - az oud, a fenséges rózsa és a pacsuli keleties illata.

Összetétel

összetétel
agarfa, bőr, hibiszkusz, pacsuli, rózsa
Az illat fajtája
fás, virágos

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.