Montale Aoud Queen Roses Eau de Parfum hölgyeknek

1×
Montale Aoud Queen Roses Eau de Parfum hölgyeknek
Montale Aoud Queen Roses Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
37 200Ft

Spóroljon 20%
100 ml
29 700Ft

29 700,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: MNT1467 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Választhat egy Notino Safety Kit és egy Notino Travel Kit közül a kosarában ajándékként, ha 17 000 Ft felett vásárol parfümöket.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 08. 04.
Személyes átvétel
szerda 2021. 08. 04.

Leírás Montale Aoud Queen Roses
Összetétel

A Montale Aoud Queen Roses az oud és a rózsa jellegzetes akkordjaival színezett keleties-virágos női illat. A gyantás aromájú alapanyagnak, az értékes oudnak szentelt első francia parfümsorozatba tartozik. Abba a sorozatba, melyet először a Kelet és Arábia illatai, elbűvölő históriái iránti rajongásáról ismert Montale márka mutatott be a világnak. A többi Montale illathoz hasonlóan az Aoud Queen Roses Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

Az Aoud Queen Roses parfüm központi illatkompozíciója a sasfának is nevezett aquilaria fa fája, az agarfa, oud, aoud vagy (arabul oudh), a gyantás aromájú elragadó alapanyag, mely a legdrágább fa a világon, amelyet már évszázadok óta tömjén és (főleg arab) parfümök készítésére használnak. Ez a valóban királyi összetevő, melyet gyakran "folyékony arany" vagy " istenek fája" néven is emlegetnek, a Montale Aoud Queen Roses kompozíciójában a rózsa illatával egyesül, így teremtve meg ennek a közkedvelt párosnak egy további érdekes változatát.

Az Aoud Queen Roses Eau de Parfum guineai hibiszkusz alapra helyezve jeleníti meg Arábia és a franciaországi Grasse legszebb rózsáit. A különleges rózsák bódító, mély és sötéten édes illata különböző akkordok váltakozó partnerségében járja át az egész illatkompozíciót. A pacsuli, a bőr, a hibiszkusz és természetesen az agarfa az édes Aoud Queen Roses összetételében a fő alkotóelemekkel, azaz az ouddal, a rózsával és a pacsulival egyesülve az egyik legsikeresebb kombinációt hozza létre.

A rendkívül vonzó keleties Aoud Queen Roses Eau de Parfum a finoman krémes édesség és a sötét oldalak izgató kapcsolatát tárja elénk. Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – szaúd-arábiai tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen munkája nyomán egy valóban királynői parfüm született. 

Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aoud Queen Roses parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. Érzékiségének, mélységének és bizonyos vonzó sötétségének köszönhetően az Aoud Queen Roses elsősorban a hűvösebb időszakok parfümje. Nappal is hordható, de legjobban esti viseletként érvényesül. Az oud és a rózsa illatának különleges megfogalmazású párosítását kedvelő hölgyeket örökre megnyeri magának. Az Aoud Queen Roses parfümöt mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget és szívesen adja át magát a keleti históriák varázsának.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, melyet az Aoud Queen Roses esetében matt arany szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aoud Queen Roses - az oud, a fenséges rózsa és a pacsuli keleties illata.

Összetétel

összetétel
rózsa, agarfa, hibiszkusz, pacsuli, bőr
Az illat fajtája
virágos, fás

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Aoud Queen Roses1