Montale Aoud Nighteau de parfum unisex

Montale Aoud Night eau de parfum unisex
Montale Aoud Night eau de parfum unisex
40 600Ft

Spóroljon 33%
100 ml
27 200Ft

Kód: MNT1639 | Raktáron
1

Kosárba téve

Montale Aoud Night eau de parfum unisex
| 1 db | 27 200Ft
Ajándék az Ön számára
A kosarában választhat egyet a 12 nagyszerű ajándékunk közül ingyen, amennyiben legalább 15 000 Ft értékben vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2019. 09. 23.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2019. 09. 21.

Montale Aoud Night parfüm leírása

A Montale Aoud Night jellegzetesen oud keleties-fás női és férfi illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti szeretetéről különösen ismert francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum z oud kedvelt illatát a bőr, rózsa és más tökéletesen kiegyensúlyozott akkordok kapcsolatában tárja elénk. A többi Montale illathoz hasonlóan az Aoud Night Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

Az Aoud Night Eau de Parfum egyik fő illateleme a sasfának is nevezett aquilaria fa fája, másként agarfa, oud, aoud (arabul oudh). Ez a gyantás aromájú elragadó alapanyag a legdrágább fa a világon, amelyet évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. Ez a valóban királyi összetevő, melyet gyakran "folyékony arany" vagy "istenek fája" néven is emlegetnek, a Montale Aoud Night esetében egy gazdag, sokoldalú, és titokzatos hatalmát remekül hangsúlyozó kompozícióban jelenik meg.

A Montale Aoud Night Eau de Parfum illatkompozíciója fejillatában bergamott, szicíliai citrom, aromás gyümölcsös jegyek és malajziai agarfa akkordjaival bontakozik ki. Szívében rózsa és pacsuli illata árad, míg gazdag és érzéki alapillatát borostyán, fehér pézsma, bőr és guajakfa, valamint szantálfa jegyek alkotják. Elbűvölő gazdag aroma, melyben a virágos és bőrös oldalakat harmonikusan szövik át az érzéki guajakfa és májszúri indiai szantálfa, továbbá a misztikus malajziai oud akkordjai.

Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – szaúd-arábiai tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen ismét hihetetlenül sikeres és eredeti megfogalmazásban mutatta meg az elragadó oud illatát, és harmonikusan hangsúlyozza annak misztikus erejét. Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aoud Night parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

Montale Aoud Night egész évben hordható, elsősorban esti viselet. Ez az Eau de Parfum elsősorban a rózsás, bőrös és balzsamos akkordokkal társult oud illatokat kedvelő nők és férfiak szívébe lopja be magát örökre. Azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik nagyra értékelik a valódi minőséget és szívesen adják át magukat a keleti históriák varázsának. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, melyet az Aoud Night esetében mutatós, aranyról feketére váltó szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aoud Night - az oud misztikus illata egy harmonikus fás-virágos-bőrös kompozícióban.

Összetétel

Fej
agarfa, bergamott, gyümölcsös tónusok, szicíliai citrom
Szív
marokkói rózsa, pacsuli
Alap
borostyán, bőr, guajakfa, pézsma, szantálfa
Az illat fajtája
fás, orientális

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Aoud Night

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!