Montale Aoud Musk Eau de Parfum unisex

1×
Montale Aoud Musk Eau de Parfum unisex
Montale Aoud Musk Eau de Parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
38 900Ft

Spóroljon 16%
100 ml
32 400Ft

32 400,00Ft / 100 ml, áfával
BLACK
FRIDAY
Extra 20% kedvezmény a SUMMER kóddal kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
BLACK
FRIDAY
Kód: MNT1623 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Montale Aoud Musk
Összetétel

A Montale Aoud Musk jellegzetes oud színezetű keleties-fás női és férfi illat. Ez az Eau de Parfum a Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárka alkotása. A többi Montale illathoz hasonlóan az Aoud Musk Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

Az Aoud Musk Eau de Parfum egyik fő illateleme a sasfának is nevezett aquilaria fa fája, másként agarfa, oud, aoud (arabul oudh). Ez a gyantás aromájú elragadó alapanyag a legdrágább fa a világon, amelyet évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. Ez a valóban királyi összetevő, melyet gyakran "folyékony arany" vagy " istenek fája" néven is emlegetnek, a Montale Aoud Musk esetében a rendkívül kedvelt pézsma társaságában jelenik meg.

A Montale Aoud Musk Eau de Parfum illatkompozíciója a sáfrány, ébenfa, vetiver, borostyán, és természetesen a pézsma és oud akkordok elegáns keveréke. A pézsma fényűzése édes ködként üli meg a bőrt, és az érzéki ernyedtség fátylába burkolja a nagyobb hatalommal bíró agarfát. A sáfrány kiemeli az oud bőrös jegyeit, a vetiver egy csipetnyi füstösséget hoz bele, és a borostyán gyöngéd, enyhén púderes hatását kelti. Az Aoud Musk parfüm csodálatosan fenséges változatban mutatja meg a doromboló, és karmait majdnem teljesen behúzó „megszelídített“ ragadozó simogatására emlékeztető oud illatát.

Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – szaúd-arábiai tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen ismét sikerült hihetetlenül eredményesen és elragadóan eredeti módon megfogalmaznia a csodálatra és figyelemre méltó oud illatát. Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aoud Musk parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

Montale Aoud Musk egész évben hordható nappali és esti viselet. Ez az Eau de Parfum örökre megnyeri magának a főként az érzéki pézsmával társult oud illatokat kedvelő nőket és férfiakat. Azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik nagyra értékelik a valódi minőséget és szívesen adják át magukat a keleti históriák varázsának.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, melyet az Aoud Musk esetében mutatós csillogó aranybarna szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aoud Musk - az oud és pézsma illata egy egyszerre nemes, elegáns és érzéki kompozícióban.

Összetétel

összetétel
agarfa, borostyán, sáfrány, pézsma, ébenfa, vetiverfű
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Aoud Musk1