MontaleAoud Melody Eau de Parfum unisex

1×
Montale Aoud Melody Eau de Parfum unisex
Montale Aoud Melody Eau de Parfum unisex
100 ml

Kód: MNT1637 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.

Leírás Montale Aoud Melody
Összetétel

A Montale Aoud Montale az oud jellegzetes akkordjával színezett keleties női és férfi illat. A többi Montale illathoz hasonlóan az Aoud Melody Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

Az Aoud Melody Eau de Parfum egyik fő illateleme a sasfának is nevezett aquilaria fa fája, másként agarfa, oud, aoud (arabul oudh). Ez a gyantás aromájú elragadó alapanyag a legdrágább fa a világon, amelyet évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. Ez a valóban királyi összetevő, melyet gyakran "folyékony arany" vagy " istenek fája" néven is emlegetnek, a Montale Aoud Melody esetében balzsamos és fűszeres akkordok kíséretében jelenik meg.

A Montale Aoud Melody Eau de Parfum illatkompozíciójának fejillatában oud, bőr, szegfűszeg, sáfrány és elemi gyanta akkordjaival bontakozik ki. Virágos szívében egyiptomi jázmin, finom rózsa és napfényes ylang-ylang illata árad. Melegítő krémes alapillatát szantálfa, borostyán és pézsma jegyek alkotják. A gazdag aroma az oud intenzív jegyeit a melengetően fűszeres és balzsamos akkordokkal, valamint a bőr és a pézsma gyönyörű érintésével, tökéletes harmóniában tárja elénk. A melódiát, mely megjelenik az Eau de Parfum nevében is, a csodálatos virágos szív még tovább hangsúlyozza.

Azt sugallja, hogy a Montale márka alapítójának, – aki portfóliójának valamennyi parfümét saját maga alkotta meg –, szaúd-arábiai tevékenysége során sikerült szert tennie a titokzatos keleti mágusok képességeire. Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aoud Melody parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. Montale Aoud Melody egész évben hordható nappali és esti viselet. Ez az Eau de Parfum örökre megnyeri magának a főként balzsamos és fűszeres akkordokkal kísért oud illatot kedvelő nőket és férfiakat. Azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik nagyra értékelik a valódi minőséget és szívesen adják át magukat a keleti históriák varázsának.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az Aoud Melody mutatós, aranybarna színnel hangsúlyozott csillogó üvegcséjének különlegességét, valamint letisztult eleganciát sugárzó designját a praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aoud Melody - az oud és a fűszerek illata egy pézsmával és bőrrel árnyalt harmonikus kompozícióban.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bőr, sáfrány, szegfűszeg, agarfa, elemi
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, rózsa, ylang-ylang
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, borostyán, szantálfa
Az illat fajtája
bőrös

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Aoud Melody1