Montale Aoud Melody

eau de parfum teszter unisex 100 ml

Montale Aoud Melody eau de parfum teszter unisex 100 ml
Montale Aoud Melody eau de parfum teszter unisex 100 ml
Montale Aoud Melody eau de parfum teszter unisex 100 ml
Montale Aoud Melody eau de parfum teszter unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Aoud Melody eau de parfum teszter unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
eau de parfum teszter unisex 100 ml
24 400Ft

Kód: MNT2110 | 2 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 10. 24., szerda
Személyes átvétel
2018. 10. 24., szerda
Montale Aoud Melody
eau de parfum teszter unisex 100 ml | 24 400Ft

Montale Aoud Melody parfüm leírása

A Montale Aoud Montale az oud jellegzetes akkordjával színezett keleties női és férfi illat. A többi Montale illathoz hasonlóan az Aoud Melody Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

Az Aoud Melody Eau de Parfum egyik fő illateleme a sasfának is nevezett aquilaria fa fája, másként agarfa, oud, aoud (arabul oudh). Ez a gyantás aromájú elragadó alapanyag a legdrágább fa a világon, amelyet évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. Ez a valóban királyi összetevő, melyet gyakran "folyékony arany" vagy " istenek fája" néven is emlegetnek, a Montale Aoud Melody esetében balzsamos és fűszeres akkordok kíséretében jelenik meg.

A Montale Aoud Melody Eau de Parfum illatkompozíciójának fejillatában oud, bőr, szegfűszeg, sáfrány és elemi gyanta akkordjaival bontakozik ki. Virágos szívében egyiptomi jázmin, finom rózsa és napfényes ylang-ylang illata árad. Melegítő krémes alapillatát szantálfa, borostyán és pézsma jegyek alkotják. A gazdag aroma az oud intenzív jegyeit a melengetően fűszeres és balzsamos akkordokkal, valamint a bőr és a pézsma gyönyörű érintésével, tökéletes harmóniában tárja elénk. A melódiát, mely megjelenik az Eau de Parfum nevében is, a csodálatos virágos szív még tovább hangsúlyozza.

Azt sugallja, hogy a Montale márka alapítójának, – aki portfóliójának valamennyi parfümét saját maga alkotta meg –, szaúd-arábiai tevékenysége során sikerült szert tennie a titokzatos keleti mágusok képességeire. Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aoud Melody parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. Montale Aoud Melody egész évben hordható nappali és esti viselet. Ez az Eau de Parfum örökre megnyeri magának a főként balzsamos és fűszeres akkordokkal kísért oud illatot kedvelő nőket és férfiakat. Azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik nagyra értékelik a valódi minőséget és szívesen adják át magukat a keleti históriák varázsának.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az Aoud Melody mutatós, aranybarna színnel hangsúlyozott csillogó üvegcséjének különlegességét, valamint letisztult eleganciát sugárzó designját a praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aoud Melody - az oud és a fűszerek illata egy pézsmával és bőrrel árnyalt harmonikus kompozícióban.

Összetétel

Alap
borostyán, pézsma, szantálfa
Fej
agarfa, bőr, elemi, sáfrány, szegfűszeg
Szív
jázmin, rózsa, ylang-ylang
Az illat fajtája
bőrös

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.