Montale Aoud Lavender

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Aoud Lavender eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Lavender eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Lavender eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Lavender eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Lavender eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Lavender eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Aoud Lavender eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Lavender eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
26 500Ft

Kód: MNT1815 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2019. 02. 25., hétfő
Személyes átvétel
2019. 02. 23., szombat
Montale Aoud Lavender
100 ml | 26 500Ft

Montale Aoud Lavender parfüm leírása

Az Aoud Lavender a levendula és az agarfa jellegzetes akkordjaival színezett keleties-virágos női és férfi illat. A Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozik. A többi Montale illathoz hasonlóan az Aoud Lavender Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi. A Montale Aoud Lavender ötletesen egyesíti magában a levendula és oud illatát.

Az Aoud Levander Eau de Parfum egyik fő összetevője a Pierre Montale által annyira szeretett aquilaria fa, az úgynevezett sas fa, agarfa, oud, aoud vagy (arabul) oudh. Ez egy gyantás aromájú lenyűgöző alapanyag. A legdrágább fa a világon, melyet már évszázadok óta tömjén és (főleg arab) parfümök készítésére használnak. Ezt a valóban királyi alkotóelemet gyakran "folyékony arany" vagy "istenek fája" néven is emlegetik.

A Montale Aoud Lavender Eau de Parfum az üde levendula semmivel össze nem téveszthető erejét egyesíti magában a fűszerek melegségével, a citrusok sziporkázásával és a virágok gyöngéd érintésével. Mindezt harmonikus és egyben érzéki alapra helyezi. Aoud Lavender illatkompozíciója fejillatában levendula, bergamott, sáfrány és citrom akkordjaival bontakozik ki, szívében pacsuli és virágos jegyek illata árad. Alapillatát borostyán, agarfa, szantálfa, fehér pézsma és púderes jegyek alkotják. Gazdag aroma, mely az aromás és üdén fűszeres oldalakat ötletesen szövi át a púderes, virágos és oud jegyekkel.

Azt sugallja, hogy a Montale márka alapítójának, – aki portfóliójának valamennyi parfümét saját maga alkotta meg –, szaúd-arábiai tevékenysége során sikerült szert tennie a titokzatos keleti mágusok képességeire. Pierre Montale egy olyan parfümöt alkotott, amely Keletet és Nyugatot illatában egyesíti. Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aoud Lavender Eau de Parfum is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. A Montale Aoud Lavender elsősorban a tavaszi és őszi hónapok esti viseleteként érvényesül. Az eredeti oud és aromás levendulás illatokat kedvelő nőket és férfiakat örökre lenyűgözi. Az Aoud Lavender parfümöt mindazoknak is javasoljuk kipróbálni, akik nagyra értékelik a valódi minőséget és örömüket lelik az új dolgok felfedezésében.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, melyet az Aoud Lavender esetében csillogó levendula szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aoud Lavender - a levendula és az agarfa eredeti párosa egy élettel teli keleties-virágos illatban.

Összetétel

Alap
agarfa, borostyán, pézsma, púderes tónusok, szantálfa
Fej
bergamott, citrom, levandula, sáfrány
Szív
pacsuli, virágos tónusok
Az illat fajtája
orientális, virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Aoud Lavender

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!