Montale Aoud Lavender

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Aoud Lavender eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Lavender eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Lavender eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Lavender eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Lavender eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Lavender eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Aoud Lavender eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Lavender eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
26 200Ft

Kód: MNT1815 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 11. 20., kedd
Személyes átvétel
2018. 11. 20., kedd
Montale Aoud Lavender
100 ml | 26 200Ft

Montale Aoud Lavender parfüm leírása

Az Aoud Lavender a levendula és az agarfa jellegzetes akkordjaival színezett keleties-virágos női és férfi illat. A Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozik. A többi Montale illathoz hasonlóan az Aoud Lavender Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi. A Montale Aoud Lavender ötletesen egyesíti magában a levendula és oud illatát.

Az Aoud Levander Eau de Parfum egyik fő összetevője a Pierre Montale által annyira szeretett aquilaria fa, az úgynevezett sas fa, agarfa, oud, aoud vagy (arabul) oudh. Ez egy gyantás aromájú lenyűgöző alapanyag. A legdrágább fa a világon, melyet már évszázadok óta tömjén és (főleg arab) parfümök készítésére használnak. Ezt a valóban királyi alkotóelemet gyakran "folyékony arany" vagy "istenek fája" néven is emlegetik.

A Montale Aoud Lavender Eau de Parfum az üde levendula semmivel össze nem téveszthető erejét egyesíti magában a fűszerek melegségével, a citrusok sziporkázásával és a virágok gyöngéd érintésével. Mindezt harmonikus és egyben érzéki alapra helyezi. Aoud Lavender illatkompozíciója fejillatában levendula, bergamott, sáfrány és citrom akkordjaival bontakozik ki, szívében pacsuli és virágos jegyek illata árad. Alapillatát borostyán, agarfa, szantálfa, fehér pézsma és púderes jegyek alkotják. Gazdag aroma, mely az aromás és üdén fűszeres oldalakat ötletesen szövi át a púderes, virágos és oud jegyekkel.

Azt sugallja, hogy a Montale márka alapítójának, – aki portfóliójának valamennyi parfümét saját maga alkotta meg –, szaúd-arábiai tevékenysége során sikerült szert tennie a titokzatos keleti mágusok képességeire. Pierre Montale egy olyan parfümöt alkotott, amely Keletet és Nyugatot illatában egyesíti. Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aoud Lavender Eau de Parfum is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. A Montale Aoud Lavender elsősorban a tavaszi és őszi hónapok esti viseleteként érvényesül. Az eredeti oud és aromás levendulás illatokat kedvelő nőket és férfiakat örökre lenyűgözi. Az Aoud Lavender parfümöt mindazoknak is javasoljuk kipróbálni, akik nagyra értékelik a valódi minőséget és örömüket lelik az új dolgok felfedezésében.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, melyet az Aoud Lavender esetében csillogó levendula szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aoud Lavender - a levendula és az agarfa eredeti párosa egy élettel teli keleties-virágos illatban.

Összetétel

Alap
agarfa, borostyán, pézsma, púderes tónusok, szantálfa
Fej
bergamott, citrom, levandula, sáfrány
Szív
pacsuli, virágos tónusok
Az illat fajtája
orientális, virágos

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.