MontaleAoud Damascus Eau de Parfum unisex

2×
Montale Aoud Damascus Eau de Parfum unisex
Montale Aoud Damascus Eau de Parfum unisex
100 ml

Kód: MNT1488 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Montale Aoud Damascus
Összetétel

A Montale Aoud Damascus keleties női és férfi illat a különleges oud és a rózsa jellegzetes akkordjaival. A gyantás aromájú alapanyagnak, az értékes oudnak szentelt első francia parfümsorozatba tartozik. Abba a sorozatba, melyet először a Kelet és Arábia illatai, elbűvölő históriái iránti rajongásáról ismert Montale márka mutatott be a világnak. A többi Montale illathoz hasonlóan az Aoud Damascus Eau de Parfum is Pierre Montale varázslatos, titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló világának arculatát tükrözi.

Az Aoud Damascus Eau de Parfum az elragadóan kifinomult arab oud, és az enyhén savanykás, gyönyörű damaszkuszi rózsa párosa. A kompozíciót a különleges tömjén és briliáns gurjun-balzsam teszi sajátossá. Az Aoud Damascus parfüm két központi illatkompozíciójának egyike a sasfának, agarfának, oudnak, aoudnak vagy (arabul) oudhnak is nevezett aquilaria fa, a gyantás aromájú elragadó alapanyag, a legdrágább fa a világon, melyet már évszázadok óta tömjén és (főleg arab) parfümök készítésére használnak. Ez a valóban királyi összetevő, melyet gyakran "folyékony arany" vagy " istenek fája" néven is emlegetnek, a Montale Aoud Damascus kompozíciójában a maga nemében páratlan damaszkuszi rózsával alkot népszerű párost.

Az Aoud Damascus egyszerű, és mégis komplex illat. Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – szaúd-arábiai tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel egy olyan parfümöt alkotott, mely az oud és a jellegzetes, enyhén édes és mély damaszkuszi rózsa kapcsolatából mesterien hozza ki a legjobbakat. A kompozícióban az Aoud Damascus Eau de Parfum két fő alkotóelemét a tömjén, gurjun-balzsam és pórsáfrány kíséri.

Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aoud Damascus parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. Az Aoud Damascus örömittasságának, eredetiségének és mélységének köszönhetően az év minden egyes napját beragyogja, és nappali vagy esti alkalomra egyaránt viselhető. A hűvösebb hónapokban leginkább melengető oldalát élvezi majd. Örökre megnyeri magának az oud és a rózsa illatának különleges megfogalmazású kombinációját kedvelő nőket és férfiakat. Az Aoud Damascus parfümöt azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik számára fontos a valódi minőség, és szeretik átadni magukat a keleti históriák igézetének.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Letisztult eleganciát sugárzó designját, melyet az Aoud Damascus esetében matt aranymetál szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aoud Damascus - a damaszkuszi rózsa mámorító ódája.

Összetétel

összetétel
sáfrányos szeklice, gurjun balzsam, tömjén, rózsa, agarfa
Az illat fajtája
orientális, virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Aoud Damascus2