Montale Aoud Cuir d'Arabie

eau de parfum férfiaknak 100 ml

Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum férfiaknak 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum férfiaknak 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
29 500Ft

Kód: MNT1635 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 09. 24., hétfő
Személyes átvétel
2018. 09. 24., hétfő
Montale Aoud Cuir d'Arabie
100 ml | 29 500Ft

Montale Aoud Cuir d'Arabie parfüm leírása

A Montale Aoud Cuir d'Arabie keleties férfi illat az oud és a bőr jellegzetes akkordjaival. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti szeretetéről különösen ismert francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása az oud kedvelt illatát a bőrrel és más akkordokkal egy gazdag, és mély kompozícióban párosítja. A többi Montale illathoz hasonlóan, az Aoud Cuir d’Arabie Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

Az Aoud Cuir d’Arabie Eau de Parfum egyik fő összetevője a Pierre Montale által annyira szeretett aquilaria fa, az úgynevezett sas fa, agarfa, oud, aoud vagy (arabul) oudh. Ez a gyantás aromájú elragadó alapanyag a legdrágább fa a világon, melyet már évszázadok óta tömjén és (főleg arab) parfümök készítésére használnak. Ezt a valóban királyi alkotóelemet gyakran "folyékony arany" vagy "istenek fája" néven is emlegetik.

A Montale Aoud Cuir d'Arabie Eau de Parfum illatkompozícióját dohány, bőr, nyírfa és oud akkordok alkotják, melyek itt teljes mértékben érvényre juttathatják a lágyságot és az erőt egyesítő csodálatos karakterüket. A dohány, a száraz bőrös, és az égő fa füstös jegyeinek kombinációja erősen és élesen bontakozik ki. A gazdag aroma fokozatosan lágyabbá válik, ám továbbra is intenzív, száraz és kifejező marad. A jellegzetes bőrös illatok kedvelői számára az Aoud Cuir d'Arabie erősen állatias érzéki árnyalataival pikáns és gazdag illata magát a tökéletes választást jelenti.

Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – szaúd-arábiai tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel egy olyan hihetetlenül csábító parfümöt alkotott, melyben különösen a bőr mesterien használt akkordja egyenesen figyelemért kiált. Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aoud Cuir d’Arabie parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

Montale Aoud Cuir d'Arabie egész évben hordható nappali és esti viselet. Ez az Eau de Parfum örökre megnyeri magának az olyan jellegzetes bőrös illatokat kedvelő erős személyiségű férfiakat, amely képes kiemelni karakterüket és rájuk irányítani környezetük figyelmét. Azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik számára fontos a valódi minőség.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak a letisztult eleganciát sugárzó designját, melyet az Aoud Cuir d Arabie esetében mutatós megjelenésű sötétmetál szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aoud Cuir d'Arabie - a bőr, a dohány, a nyírfa és az oud illata egy kifejezetten karakteres jellegzetes kompozícióban.

Összetétel

összetétel
agarfa, bőr, dohány, nyír
Az illat fajtája
bőrös

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.