Montale Aoud Cuir d'Arabie

eau de parfum férfiaknak 100 ml

Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum férfiaknak 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum férfiaknak 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Ingyenes kiszállítás
100 ml
29 000Ft

Kód: MNT1635 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Merüljön el a niche parfümök különleges világában. Vásároljon bármilyen niche parfümöt most 10% engedménnyel. A kedvezmény beváltásához használja a 10huniche kódot.
Express One (Transoflex)
2018. 12. 18., kedd
Személyes átvétel
2018. 12. 18., kedd
Montale Aoud Cuir d'Arabie
100 ml | 29 000Ft

Montale Aoud Cuir d'Arabie parfüm leírása

A Montale Aoud Cuir d'Arabie keleties férfi illat az oud és a bőr jellegzetes akkordjaival. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti szeretetéről különösen ismert francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása az oud kedvelt illatát a bőrrel és más akkordokkal egy gazdag, és mély kompozícióban párosítja. A többi Montale illathoz hasonlóan, az Aoud Cuir d’Arabie Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

Az Aoud Cuir d’Arabie Eau de Parfum egyik fő összetevője a Pierre Montale által annyira szeretett aquilaria fa, az úgynevezett sas fa, agarfa, oud, aoud vagy (arabul) oudh. Ez a gyantás aromájú elragadó alapanyag a legdrágább fa a világon, melyet már évszázadok óta tömjén és (főleg arab) parfümök készítésére használnak. Ezt a valóban királyi alkotóelemet gyakran "folyékony arany" vagy "istenek fája" néven is emlegetik.

A Montale Aoud Cuir d'Arabie Eau de Parfum illatkompozícióját dohány, bőr, nyírfa és oud akkordok alkotják, melyek itt teljes mértékben érvényre juttathatják a lágyságot és az erőt egyesítő csodálatos karakterüket. A dohány, a száraz bőrös, és az égő fa füstös jegyeinek kombinációja erősen és élesen bontakozik ki. A gazdag aroma fokozatosan lágyabbá válik, ám továbbra is intenzív, száraz és kifejező marad. A jellegzetes bőrös illatok kedvelői számára az Aoud Cuir d'Arabie erősen állatias érzéki árnyalataival pikáns és gazdag illata magát a tökéletes választást jelenti.

Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – szaúd-arábiai tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel egy olyan hihetetlenül csábító parfümöt alkotott, melyben különösen a bőr mesterien használt akkordja egyenesen figyelemért kiált. Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aoud Cuir d’Arabie parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

Montale Aoud Cuir d'Arabie egész évben hordható nappali és esti viselet. Ez az Eau de Parfum örökre megnyeri magának az olyan jellegzetes bőrös illatokat kedvelő erős személyiségű férfiakat, amely képes kiemelni karakterüket és rájuk irányítani környezetük figyelmét. Azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik számára fontos a valódi minőség.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak a letisztult eleganciát sugárzó designját, melyet az Aoud Cuir d Arabie esetében mutatós megjelenésű sötétmetál szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aoud Cuir d'Arabie - a bőr, a dohány, a nyírfa és az oud illata egy kifejezetten karakteres jellegzetes kompozícióban.

Összetétel

összetétel
agarfa, bőr, dohány, nyír
Az illat fajtája
bőrös

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Aoud Cuir d'Arabie

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!