Montale Aoud Blossom Eau de Parfum unisex

Montale Aoud Blossom Eau de Parfum unisex
Montale Aoud Blossom Eau de Parfum unisex
Felbontott csomagolású termék, eredeti csomagolás nélküli vagy kipróbált termék.
KICSOMAGOLT
100 ml
21 530Ft

21 530,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: MNT04419 | 1 db a raktáron

Felbontott csomagolású termék, eredeti csomagolás nélküli vagy kipróbált termék.

1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 07. 30.
Személyes átvétel
péntek 2021. 07. 30.

Leírás Montale Aoud Blossom
Összetétel

A Montale Aoud Blossom a különleges oud jellegzetes akkordjaival színezett, gazdagon virágos keleties női és férfi illat. A gyantás aromájú alapanyagnak, az értékes oudnak szentelt első francia parfümsorozatba tartozik. Abba a sorozatba, melyet először a Kelet és Arábia illatai, elbűvölő históriái iránti rajongásáról ismert Montale márka mutatott be a világnak. A többi Montale illathoz hasonlóan az Aoud Blossom Eau de Parfum is Pierre Montale varázslatos, titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló világának arculatát tükrözi.

Az Aoud Blossom Eau de Parfum a több néven is ismert oud illattémáját dolgozza fel. A sasfának is nevezett aquilaria vagy agarfa, aoud vagy (arabul oudh) gyantás aromájú elragadó alapanyag a legdrágább fa a világon, amit évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. Ezt a valóban királyi összetevőt, melyet olykor "folyékony arany" vagy "istenek fája"-ként is emlegetnek, a Montale Aoud Blossom kompozíciójában üde citrusokkal áthatott tucatnyi virágos jegy teszi teljessé.

Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – szaúd-arábiai tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel egy olyan parfümöt alkotott, mely mesterien egyegyíti az illatjegyek gazdag palettáját egy összességében mámorító, romantikus és egzotikus kompozícióba. Az Aoud Blossom fejillatában mandarin és bergamott illata árad, gazdag szívében tucatnyi virágos jegy mutatja meg magát, amelyek közül nem hiányzik a bársonyos tubarózsa, édesen mámorító jázmin, földes-púderes ibolya, a gazdag afrodiziákum ylang-ylang, és természetesen a virágok királynője, a Pierre által előszeretettel használt rózsa sem. A melengető alapillatban az oud sötét fűszeressége a klasszikus szantálfával, az állati pézsmával és a pórsáfránnyal párosul.

Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aoud Blossom parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. Az Aoud Blossom érzékiségének, mámorosságának és teljességének köszönhetően az év minden napját beragyogja, és bármilyen nappali vagy esti alkalomra viselhető. Örökre megnyeri magának azokat a nőket és férfiakat, akik szeretik az érzékien mámorító parfümöket, valamint az oud és virágos jegyek párosának eredeti megfogalmazását. Az Aoud Blossom parfümöt azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik számára fontos a valódi minőség, és szeretik átadni magukat a keleti históriák igézetének.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak a letisztult eleganciát sugárzó designját, melyet az Aoud Blossom esetében matt aranymetál szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aoud Blossom - a virágokkal átölelt oud mámorító ódája.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, jázmin, ylang-ylang, virágos tónusok, ibolya, tubarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
agarfa, szantálfa, sáfrányos szeklice, pézsma
Az illat fajtája
orientális, virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Aoud Blossom