Montale Aoud Ambre eau de parfum unisex

    • Montale Aoud Ambre eau de parfum unisex
    • Montale Aoud Ambre eau de parfum unisex 1
      více

     2 termék méret 24 200 Ft - tól

     Express One (Transoflex)Kedd 2018. 05. 22.
     Csomagküldő – átvevőhelySzerda 2018. 05. 23.
     Átvevőhely BudapestKedd 2018. 05. 22.

     A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

     Montale Aoud Ambre változatok

     • Montale Aoud Ambre eau de parfum unisex 100 ml eau de parfum unisex 100 ml  

      3 db raktáron a központi raktárban

      Kód: MNT1486

      30 000 Ft

     • Montale Aoud Ambre eau de parfum unisex 50 ml eau de parfum unisex 50 ml  

      2 db raktáron a központi raktárban

      Kód: MNT1905

      24 200 FtIngyenes kiszállítás

     • Montale Aoud Ambre eau de parfum unisex 2 ml minta eau de parfum unisex 2 ml minta 

      Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

      Kód: MNT1742

      1 640 Ft

     áru speciális kedvezménnyel

     • Montale Aoud Ambre eau de parfum unisex 50 ml eau de parfum unisex 50 ml  

      Kód: MNT03324
      Megjegyzés: Sérült celofán,    A termék tartalma: 100%

      22 340 Ft Kedvezmény: 1 860 Ft

     • Montale Aoud Ambre eau de parfum unisex 100 ml eau de parfum unisex 100 ml  

      Kód: MNT2691
      Megjegyzés: Doboz nélkül,    A termék tartalma: 98%

      26 180 Ft Kedvezmény: 1 960 Ft

     • Montale Aoud Ambre eau de parfum unisex 100 ml eau de parfum unisex 100 ml  

      Kód: MNT3151
      Megjegyzés: Celofán nélkül,    A termék tartalma: 100%

      27 640 Ft Kedvezmény: 2 360 Ft

     Fel

     Parfüm leírása Montale Aoud Ambre

     Értékelés

     Az üveg kinézete

     Illat intenzitás

     Intenzitás

     A teljes hatás

     Összetétel

     összetétel

     rózsa, agarfa, labdanum, borostyán

     A Montale Aoud Ambre a különleges oud jellegzetes akkordjaival színezett, kifinomult és rendkívül érzéki keleties női és férfi illat. A gyantás aromájú alapanyagnak, az értékes oudnak szentelt első francia parfümsorozatba tartozik. Abba a sorozatba, melyet először a Kelet és Arábia illatai, elbűvölő históriái iránti rajongásáról ismert Montale márka mutatott be a világnak. A Montale márka többi illatához hasonlóan az Aoud Ambre Eau de Parfum is Pierre Montale varázslatos, titokzatos és értékes csodatévő elixírre utaló eredeti arculatának vonásait viseli.

     Az Aoud Ambre Eau de Parfum a több néven is ismert oud illattémáját dolgozza fel. A sasfának is nevezett aquilaria vagy agarfa, aoud vagy (arabul oudh) gyantás aromájú elragadó alapanyag a legdrágább fa a világon, amit évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. Ezt a valóban királyi összetevőt, melyet olykor "folyékony arany" vagy "istenek fája"-ként is emlegetnek, a Montale Aoud Ambre kompozíciójában eredeti módon egészítik ki a gyantás és virágos akkordok.

     Talán Pierre Montale - a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója - szaúd-arábiai tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, és ez ennek az oud illatát az elragadó keleti borostyán, életerőt sugárzó labdanum és érzéki rózsa jegyeivel mesteri módon társító parfüm születéséhez vezetett. Az Aoud Ambre kompozíciója az oud ősi illatával nyílik, hogy nyomában a tökéletesség érzéki páráinak jellegzetes aromájában valamennyi illatjegy kibontakozhasson.

     Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aoud Ambre parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. Az Aoud Ambre melegsége miatt legjobban az év hűvösebb időszakainak nappali és esti viseleteként érvényesül. Örökre megnyeri magának azokat a nőket és férfiakat, akik szeretik a rendkívül érzéki parfümöket, és az különleges megfogalmazású oud és gyantás jegyek kombinációját. Az Aoud Ambre parfümöt azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik számára fontos a valódi minőség, és szeretik átadni magukat a keleti históriák igézetének.

     A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak a letisztult eleganciát sugárzó designját, melyet az Aoud Ambre esetében matt aranymetál szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

     Montale Aoud Ambre - az érzékiség keleti ódája.

     Fel

     A Montale márkáról

     Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala.  A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket. Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek. Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.

     Fel

     Videók Montale Aoud Ambre -hoz

     Fel

     Értékelés Montale Aoud Ambre

     Mit gondol Ön a Montale Aoud Ambre termékről?

     A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


     Értékelés *

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "     Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, 639 00 Brno, Londýnské náměstí 881/6, cégazonosító száma 27609057, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az adatok átadhatók leányvállalatok és további adatfeldolgozók részére, akik azokat feldolgozhatják. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni, valamint kérni az adatkezelőtől a személyes adataihoz történő hozzáférését, azok javítását, törlését, valamint átadhatóságát, illetve feldolgozhatóságának korlátozását. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​

     Menu