Montale Aoud Ambre eau de parfum unisex

Márka: Montale

a termék mérete 2 24 000 Ft - tól

Csomagküldő – átvevőhelyMár holnap (Szerda 2017.05.24.)
TransoflexMár holnap (Szerda 2017.05.24.)

A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

Montale Aoud Ambre változatok

 • Montale Aoud Ambre eau de parfum unisex 100 ml eau de parfum unisex 100 ml 

  Több mint 5 db raktáron a központi raktárban

  Kód: MNT1486

  29 800 Ft

 • Montale Aoud Ambre eau de parfum unisex 50 ml eau de parfum unisex 50 ml 

  5 db raktáron a központi raktárban

  Kód: MNT1905

  24 000 Ft

 • Montale Aoud Ambre eau de parfum unisex 2 ml minta eau de parfum unisex 2 ml minta 

  Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

  Kód: MNT1742

  1 440 Ft

áru speciális kedvezménnyel

 • Montale Aoud Ambre eau de parfum unisex 100 ml eau de parfum unisex 100 ml 

  Kód: MNT2344
  Megjegyzés: Kevesebb a flakon tartalma,    A termék tartalma: 99%

  28 050 Ft Kedvezmény: 1 750 Ft

 • Montale Aoud Ambre eau de parfum unisex 100 ml eau de parfum unisex 100 ml 

  Kód: MNT2401
  Megjegyzés: Kevesebb a flakon tartalma,    A termék tartalma: 99%

  28 050 Ft Kedvezmény: 1 750 Ft

További termékek Montale Aoud Ambre

Fel

Parfüm leírása Montale Aoud Ambre

Értékelés

Az üveg kinézete

Illat intenzitás

Intenzitás

A teljes hatás

Összetétel

összetétel

rózsa, agarfa, labdanum, borostyán

A Montale Aoud Ambre a különleges oud jellegzetes akkordjaival színezett, kifinomult és rendkívül érzéki keleties női és férfi illat. A gyantás aromájú alapanyagnak, az értékes oudnak szentelt első francia parfümsorozatba tartozik. Abba a sorozatba, melyet először a Kelet és Arábia illatai, elbűvölő históriái iránti rajongásáról ismert Montale márka mutatott be a világnak. A Montale márka többi illatához hasonlóan az Aoud Ambre Eau de Parfum is Pierre Montale varázslatos, titokzatos és értékes csodatévő elixírre utaló eredeti arculatának vonásait viseli.

Az Aoud Ambre Eau de Parfum a több néven is ismert oud illattémáját dolgozza fel. A sasfának is nevezett aquilaria vagy agarfa, aoud vagy (arabul oudh) gyantás aromájú elragadó alapanyag a legdrágább fa a világon, amit évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. Ezt a valóban királyi összetevőt, melyet olykor "folyékony arany" vagy "istenek fája"-ként is emlegetnek, a Montale Aoud Ambre kompozíciójában eredeti módon egészítik ki a gyantás és virágos akkordok.

Talán Pierre Montale - a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója - szaúd-arábiai tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, és ez ennek az oud illatát az elragadó keleti borostyán, életerőt sugárzó labdanum és érzéki rózsa jegyeivel mesteri módon társító parfüm születéséhez vezetett. Az Aoud Ambre kompozíciója az oud ősi illatával nyílik, hogy nyomában a tökéletesség érzéki páráinak jellegzetes aromájában valamennyi illatjegy kibontakozhasson.

Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aoud Ambre parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. Az Aoud Ambre melegsége miatt legjobban az év hűvösebb időszakainak nappali és esti viseleteként érvényesül. Örökre megnyeri magának azokat a nőket és férfiakat, akik szeretik a rendkívül érzéki parfümöket, és az különleges megfogalmazású oud és gyantás jegyek kombinációját. Az Aoud Ambre parfümöt azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik számára fontos a valódi minőség, és szeretik átadni magukat a keleti históriák igézetének.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak a letisztult eleganciát sugárzó designját, melyet az Aoud Ambre esetében matt aranymetál szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aoud Ambre - az érzékiség keleti ódája.

Fel

A Montale márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala.  A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket. Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek. Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.

Fel

Videók Montale Aoud Ambre -hoz

Fel

Értékelés Montale Aoud Ambre

Mit gondol Ön a Montale Aoud Ambre termékről?

A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


Értékelés *

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobbMontale 10% zlavaniche samples - free delivery