MontaleAoud Ambre Eau de Parfum unisex

1×
Montale Aoud Ambre Eau de Parfum unisex
Montale Aoud Ambre Eau de Parfum unisex
Spóroljon
42 100Ft

Spóroljon 24%
100 ml
31 700Ft

31 700,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: MNT1486 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Választhat egy mini parfümöket tartalmazó Discovery Boxot a kosarában ingyen, ha 13 800 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 10. 19.
Személyes átvétel
kedd 2021. 10. 19.

Leírás Montale Aoud Ambre
Összetétel

A Montale Aoud Ambre a különleges oud jellegzetes akkordjaival színezett, kifinomult és rendkívül érzéki keleties női és férfi illat. A gyantás aromájú alapanyagnak, az értékes oudnak szentelt első francia parfümsorozatba tartozik. Abba a sorozatba, melyet először a Kelet és Arábia illatai, elbűvölő históriái iránti rajongásáról ismert Montale márka mutatott be a világnak. A Montale márka többi illatához hasonlóan az Aoud Ambre Eau de Parfum is Pierre Montale varázslatos, titokzatos és értékes csodatévő elixírre utaló eredeti arculatának vonásait viseli.

Az Aoud Ambre Eau de Parfum a több néven is ismert oud illattémáját dolgozza fel. A sasfának is nevezett aquilaria vagy agarfa, aoud vagy (arabul oudh) gyantás aromájú elragadó alapanyag a legdrágább fa a világon, amit évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. Ezt a valóban királyi összetevőt, melyet olykor "folyékony arany" vagy "istenek fája"-ként is emlegetnek, a Montale Aoud Ambre kompozíciójában eredeti módon egészítik ki a gyantás és virágos akkordok.

Talán Pierre Montale - a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója - szaúd-arábiai tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, és ez ennek az oud illatát az elragadó keleti borostyán, életerőt sugárzó labdanum és érzéki rózsa jegyeivel mesteri módon társító parfüm születéséhez vezetett. Az Aoud Ambre kompozíciója az oud ősi illatával nyílik, hogy nyomában a tökéletesség érzéki páráinak jellegzetes aromájában valamennyi illatjegy kibontakozhasson.

Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aoud Ambre parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. Az Aoud Ambre melegsége miatt legjobban az év hűvösebb időszakainak nappali és esti viseleteként érvényesül. Örökre megnyeri magának azokat a nőket és férfiakat, akik szeretik a rendkívül érzéki parfümöket, és az különleges megfogalmazású oud és gyantás jegyek kombinációját. Az Aoud Ambre parfümöt azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik számára fontos a valódi minőség, és szeretik átadni magukat a keleti históriák igézetének.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak a letisztult eleganciát sugárzó designját, melyet az Aoud Ambre esetében matt aranymetál szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aoud Ambre - az érzékiség keleti ódája.

Összetétel

összetétel
labdanum, borostyán, rózsa, agarfa
Az illat fajtája
orientális

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Aoud Ambre1