Montale Aoud Amber Rose

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Aoud Amber Rose eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Amber Rose eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Amber Rose eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Amber Rose eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Amber Rose eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Amber Rose eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Aoud Amber Rose eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Amber Rose eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
27 400Ft

Kód: MNT1485 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 10. 25., csütörtök
Személyes átvétel
2018. 10. 25., csütörtök
Montale Aoud Amber Rose
100 ml | 27 400Ft

Montale Aoud Amber Rose parfüm leírása

A Montale Aoud Amber Rose az oud és a virágok királynőjének, a rózsának jellegzetes akkordjaival színezett keleties-virágos-fás női és férfi illat. A gyantás aromájú alapanyagnak, az értékes oudnak szentelt első francia parfümsorozatba tartozik. Abba a sorozatba, melyet először a Kelet és Arábia illatai, elbűvölő históriái iránti rajongásáról ismert Montale márka mutatott be a világnak. A Montale márka többi illatához hasonlóan az Aoud Amber Rose Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

Az Aoud Amber Rose Eau de Parfum rendkívüli fiatalosságáról és fényűző karakteréről könnyen felismerhető. A több néven is ismert oud illattémáját dolgozza fel. A sasfának is nevezett aquilaria vagy agarfa, aoud vagy (arabul oudh) gyantás aromájú elragadó alapanyag a legdrágább fa a világon, amit évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. Ezt a valóban királyi összetevőt, melyet olykor "folyékony arany" vagy "istenek fája“-ként is emlegetnek, a Montale Aoud Amber Rose kompozíciójában eredeti módon egészítik ki a rózsát hangsúlyozó különböző illatakkordok.

Talán Pierre Montale – a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – szaúd-arábiai tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, ami ennek az oud és a rózsa illatának kedvelt párosát eredeti módon bemutató parfümnek a születéséhez vezetett. A kompozícióban ezt a két meghatározó illatjegyet guajakfa, sáfrány, grapefruit, cédrus és fehér pézsma egészítik ki, és különleges dinamikát visznek az Aoud Amber Rose Eau de Parfum illatába. Az illat kifinomult rózsaként nyílik ki, és enyhén fűszeresen füstös színezettel állandósul, hogy nyomban kibontakozhasson a pikáns pézsma akkorddal gazdagított virágos-fás jellege. A bőrön egy kis idő múlva a parfüm markánsabban fássá válik, és csipetnyi állati jelleget is felfedezhetünk benne.

Pierre Montale valamennyi illatalkotása, így az Aoud Amber Rose parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. Tartósságának, komplexitásának és kifejezőerejének köszönhetően az Aoud Amber Rose elsősorban a tavaszi hónapok nappali és esti viselete. Örökre megnyeri magának az oud és a rózsa kombinációját eredeti módon megfogalmazó illatokat kedvelő nőket és férfiakat. Az Aoud Amber Rose parfümöt azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik számára fontos a valódi minőség, és szeretik átadni magukat a keleti históriák igézetének.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak a letisztult eleganciát sugárzó designját, melyet az Aoud Amber Rose esetében fémes mély rózsaszín szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aoud Amber Rose - az oud és a rózsa jegyességét dicsőítő keleti óda.

Összetétel

összetétel
agarfa, cédrus, fehér pézsma, grapefruit, guajakfa, rózsa, sáfrány
Az illat fajtája
orientális, virágos

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.