MontaleAoud Amber Rose Eau de Parfum unisex

Montale Aoud Amber Rose Eau de Parfum unisex
Montale Aoud Amber Rose Eau de Parfum unisex
100 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: MNT1485

A Montale Aoud Amber Rose az oud és a virágok királynőjének, a rózsának jellegzetes akkordjaival színezett keleties-virágos-fás női és férfi illat. A gyantás aromájú alapanyagnak, az értékes oudnak szentelt első francia parfümsorozatba tartozik. Abba a sorozatba, melyet először a Kelet és Arábia illatai, elbűvölő históriái iránti rajongásáról ismert Montale márka mutatott be a világnak. A Montale márka többi illatához hasonlóan az Aoud Amber Rose Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

Az Aoud Amber Rose Eau de Parfum rendkívüli fiatalosságáról és fényűző karakteréről könnyen felismerhető. A több néven is ismert oud illattémáját dolgozza fel. A sasfának is nevezett aquilaria vagy agarfa, aoud vagy (arabul oudh) gyantás aromájú elragadó alapanyag a legdrágább fa a világon, amit évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. Ezt a valóban királyi összetevőt, melyet olykor "folyékony arany" vagy "istenek fája“-ként is emlegetnek, a Montale Aoud Amber Rose kompozíciójában eredeti módon egészítik ki a rózsát hangsúlyozó különböző illatakkordok.

Talán Pierre Montale – a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – szaúd-arábiai tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, ami ennek az oud és a rózsa illatának kedvelt párosát eredeti módon bemutató parfümnek a születéséhez vezetett. A kompozícióban ezt a két meghatározó illatjegyet guajakfa, sáfrány, grapefruit, cédrus és fehér pézsma egészítik ki, és különleges dinamikát visznek az Aoud Amber Rose Eau de Parfum illatába. Az illat kifinomult rózsaként nyílik ki, és enyhén fűszeresen füstös színezettel állandósul, hogy nyomban kibontakozhasson a pikáns pézsma akkorddal gazdagított virágos-fás jellege. A bőrön egy kis idő múlva a parfüm markánsabban fássá válik, és csipetnyi állati jelleget is felfedezhetünk benne.

Pierre Montale valamennyi illatalkotása, így az Aoud Amber Rose parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. Tartósságának, komplexitásának és kifejezőerejének köszönhetően az Aoud Amber Rose elsősorban a tavaszi hónapok nappali és esti viselete. Örökre megnyeri magának az oud és a rózsa kombinációját eredeti módon megfogalmazó illatokat kedvelő nőket és férfiakat. Az Aoud Amber Rose parfümöt azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik számára fontos a valódi minőség, és szeretik átadni magukat a keleti históriák igézetének.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak a letisztult eleganciát sugárzó designját, melyet az Aoud Amber Rose esetében fémes mély rózsaszín szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aoud Amber Rose - az oud és a rózsa jegyességét dicsőítő keleti óda.

Összetétel

Az illat fajtája
orientális, virágos

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.