Montale Amber & Spices

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Amber & Spices eau de parfum unisex 100 ml
Montale Amber & Spices eau de parfum unisex 100 ml
Montale Amber & Spices eau de parfum unisex 100 ml
Montale Amber & Spices eau de parfum unisex 100 ml
Montale Amber & Spices eau de parfum unisex 100 ml
Montale Amber & Spices eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Amber & Spices eau de parfum unisex 100 ml
Montale Amber & Spices eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
31 700Ft

Kód: MNT1464 | 1 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 10. 17., szerda
Személyes átvétel
2018. 10. 17., szerda
Montale Amber & Spices
100 ml | 31 700Ft

Montale Amber & Spices parfüm leírása

A Montale Amber & Spices az értékes agarfa jellegzetes akkordjával színezett fás és üdén fűszeres női és férfi illat. A keleti és arábiai illatok, valamint varázslatos históriák iránti rajongásáról különleges ismert francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása száraz forrósággal és a levegőben terjengő különleges fák illatával jeleníti meg a keleti sivatagok atmoszféráját. A Montale márka többi illatához hasonlóan az Amber & Spices Eau de Parfum is Pierre Montale varázslatos, titokzatos és értékes csodatévő elixírre utaló eredeti világának arculatát tükrözi.

Az Amber & Spices lebilincselő illatkompozícióját mélység és összetettség jellemzi. Talán Pierre Montale – a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – szaúd-arábiai tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel keze alatt a viselőjét elragadó keleti atmoszférába burkoló illat született. Egy olyan jellegzetes illat, mely az ámulatba ejtő sivatagi táj érzékiségét jeleníti meg.

Az Amber & Spices egzotikus igézetet áraszt, elénk tárja a sasfa vagy agarfa néven is ismert oud illatát, amelyet a misztikus és gazdagon aromás-fűszeres akkordokkal szokatlanul kifejezően és vonzóan hangsúlyoz. Az illatkompozíció fejillatában az indonéz szerecsendió és a meglepő marokkói rózsa akkordjaival bontakozik ki, szívében egyiptomi kömény és oud árad, míg alapillatát ébenfa, szantálfa és borostyán jegyek alkotják. Pierre Montale valamennyi illatalkotása, így az Amber & Spices parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

Az Amber & Spices Eau de Parfum fás jegyeinek mélysége, teljessége és kifejezőereje miatt főleg a hűvösebb napok nappali és esti parfümje. Örökre megnyeri magának az különleges megfogalmazású, fűszeresen hangsúlyos fás illatokat kedvelő nőket és férfiakat. Az Amber & Spices parfümöt azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik számára fontos a valódi minőség, és szeretik átadni magukat a keleti históriák igézetének. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját , amelyet az Amber & Spices esetében borostyán-metál szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Amber & Spices - a száraz és forró keleti sivatagok illata.

Összetétel

Alap
borostyán, ébenfa, szantálfa
Fej
rózsa, szerecsendió
Szív
agarfa, kömény
Az illat fajtája
fás, fűszeres

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.