Montale Amber & Spiceseau de parfum unisex

Montale Amber & Spices eau de parfum unisex
Montale Amber & Spices eau de parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
100 ml
28 400Ft

Kód: MNT1464 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 09. 29.
Személyes átvétel
kedd 2020. 09. 29.

Montale Amber & Spices parfüm leírása
Összetétel

A Montale Amber & Spices az értékes agarfa jellegzetes akkordjával színezett fás és üdén fűszeres női és férfi illat. A keleti és arábiai illatok, valamint varázslatos históriák iránti rajongásáról különleges ismert francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása száraz forrósággal és a levegőben terjengő különleges fák illatával jeleníti meg a keleti sivatagok atmoszféráját. A Montale márka többi illatához hasonlóan az Amber & Spices Eau de Parfum is Pierre Montale varázslatos, titokzatos és értékes csodatévő elixírre utaló eredeti világának arculatát tükrözi.

Az Amber & Spices lebilincselő illatkompozícióját mélység és összetettség jellemzi. Talán Pierre Montale – a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – szaúd-arábiai tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel keze alatt a viselőjét elragadó keleti atmoszférába burkoló illat született. Egy olyan jellegzetes illat, mely az ámulatba ejtő sivatagi táj érzékiségét jeleníti meg.

Az Amber & Spices egzotikus igézetet áraszt, elénk tárja a sasfa vagy agarfa néven is ismert oud illatát, amelyet a misztikus és gazdagon aromás-fűszeres akkordokkal szokatlanul kifejezően és vonzóan hangsúlyoz. Az illatkompozíció fejillatában az indonéz szerecsendió és a meglepő marokkói rózsa akkordjaival bontakozik ki, szívében egyiptomi kömény és oud árad, míg alapillatát ébenfa, szantálfa és borostyán jegyek alkotják. Pierre Montale valamennyi illatalkotása, így az Amber & Spices parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

Az Amber & Spices Eau de Parfum fás jegyeinek mélysége, teljessége és kifejezőereje miatt főleg a hűvösebb napok nappali és esti parfümje. Örökre megnyeri magának az különleges megfogalmazású, fűszeresen hangsúlyos fás illatokat kedvelő nőket és férfiakat. Az Amber & Spices parfümöt azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik számára fontos a valódi minőség, és szeretik átadni magukat a keleti históriák igézetének. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját , amelyet az Amber & Spices esetében borostyán-metál szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Amber & Spices - a száraz és forró keleti sivatagok illata.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
rózsa, szerecsendió
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
agarfa, kömény
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ébenfa, borostyán, szantálfa
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Amber & Spices