Montale Amber & Spices eau de parfum unisex

 • Montale Amber & Spices eau de parfum unisex
 • Montale Amber & Spices eau de parfum unisex 1
   více

  a termék mérete 2 23 100 Ft - tól Ingyenes kiszállítás

  Csomagküldő – átvevőhelySzerda 2017.10.25.
  TransoflexSzerda 2017.10.25.

  A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

  Montale Amber & Spices változatok

  • Montale Amber & Spices eau de parfum unisex 100 ml eau de parfum unisex 100 ml  

   Több mint 5 db raktáron a központi raktárban

   Kód: MNT1464

   30 700 FtIngyenes kiszállítás

  • Montale Amber & Spices eau de parfum unisex 50 ml eau de parfum unisex 50 ml  

   Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

   Kód: MNT1895

   23 100 FtIngyenes kiszállítás

  • Montale Amber & Spices eau de parfum unisex 2 ml minta eau de parfum unisex 2 ml minta 

   Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

   Kód: MNT1744

   1 410 Ft

  áru speciális kedvezménnyel

  • Montale Amber & Spices eau de parfum unisex 100 ml eau de parfum unisex 100 ml  

   Kód: MNT2854
   Megjegyzés: Kevesebb a flakon tartalma,    A termék tartalma: 99%

   27 960 Ft Kedvezmény: 2 740 Ft

  Fel

  Parfüm leírása Montale Amber & Spices

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  Összetétel

  Fej

  rózsa, szerecsendió

  Szív

  kömény, agarfa

  Alap

  szantálfa, borostyán, ébenfa

  A Montale Amber & Spices az értékes agarfa jellegzetes akkordjával színezett fás és üdén fűszeres női és férfi illat. A keleti és arábiai illatok, valamint varázslatos históriák iránti rajongásáról különleges ismert francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása száraz forrósággal és a levegőben terjengő különleges fák illatával jeleníti meg a keleti sivatagok atmoszféráját. A Montale márka többi illatához hasonlóan az Amber & Spices Eau de Parfum is Pierre Montale varázslatos, titokzatos és értékes csodatévő elixírre utaló eredeti világának arculatát tükrözi.

  Az Amber & Spices lebilincselő illatkompozícióját mélység és összetettség jellemzi. Talán Pierre Montale – a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – szaúd-arábiai tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel keze alatt a viselőjét elragadó keleti atmoszférába burkoló illat született. Egy olyan jellegzetes illat, mely az ámulatba ejtő sivatagi táj érzékiségét jeleníti meg.

  Az Amber & Spices egzotikus igézetet áraszt, elénk tárja a sasfa vagy agarfa néven is ismert oud illatát, amelyet a misztikus és gazdagon aromás-fűszeres akkordokkal szokatlanul kifejezően és vonzóan hangsúlyoz. Az illatkompozíció fejillatában az indonéz szerecsendió és a meglepő marokkói rózsa akkordjaival bontakozik ki, szívében egyiptomi kömény és oud árad, míg alapillatát ébenfa, szantálfa és borostyán jegyek alkotják. Pierre Montale valamennyi illatalkotása, így az Amber & Spices parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

  Az Amber & Spices Eau de Parfum fás jegyeinek mélysége, teljessége és kifejezőereje miatt főleg a hűvösebb napok nappali és esti parfümje. Örökre megnyeri magának az különleges megfogalmazású, fűszeresen hangsúlyos fás illatokat kedvelő nőket és férfiakat. Az Amber & Spices parfümöt azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik számára fontos a valódi minőség, és szeretik átadni magukat a keleti históriák igézetének. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját , amelyet az Amber & Spices esetében borostyán-metál szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

  Montale Amber & Spices - a száraz és forró keleti sivatagok illata.

  Fel

  A Montale márkáról

  Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala.  A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket. Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek. Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.

  Fel

  Videók Montale Amber & Spices -hoz

  Fel

  Értékelés Montale Amber & Spices

  Mit gondol Ön a Montale Amber & Spices termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb  TOP niche perfumes for Autumn 2017Limited niche offer 2017

  Menu