Montblanc Legend Spirit Eau de Toilette uraknak

5×
Montblanc Legend Spirit Eau de Toilette uraknak
Montblanc Legend Spirit Eau de Toilette uraknak
100 ml
11 410Ft

11 410Ft / 100 ml, áfával
Kód: MBL0581 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon parfümöket legalább 19 400 Ft értékben, és megajándékozzuk egy szépség kiegészítőket tartalmazó praktikus készlettel.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 03. 10.
Személyes átvétel
szerda 2021. 03. 10.

Montblanc Legend Spirit parfüm leírása
Összetétel

A Mont Blanc Legend Spirit Eau de Toilette egy férfias aromájú parfüm, mely lendületével és csábító őszinteségével hódítja meg. Az érzéki élmény az egyéniséget az abszolút szabadság és kiegyensúlyozottság pillanatában mutatja meg. A férfiasság temperamentumos kifejezése.

A Mont Blanc Legend Spirit már rögtön a kezdetektől megcsillantja a rózsabors, keserű grépfrút és sziporkázó bergamott illatjegyeit. Ezeket azonban hirtelen túlharsogja a harmonikus levendula, a hipnotikus kardamom és a frissítő vizes bázis aromája. A fehér fa feltűnésmentesen elegyedik benne a tölgymohával, majd az egész esszenciát a fehér pézsma emeli tökélyre.

A Legend Spirit Eau de Toilette a fehér minden árnyalatából és formájából, kezdve a hópelyhektől egészen a márványos kőig, inspirációt merített. Az illat abban a pillanatban felmelegszik és vibrálni kezd a bőrön, amint levegővel elegyedik, és fokozatosan erősödik az intenzitása. Ne hagyja ki ezt a luxust!

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, rózsabors, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
vízi tónusok, kardamon, levendula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tölgymoha, fehér pézsma
Az illat fajtája
aromás, fás

Montblanc a márkáról

Montblanc parfümök | A Montblanc márkát 1906 - ban alapították a német Hamburg városában, mint luxus tollakat gyártó cég. A Montblanc márkát három férfi alapította - Voss, Nehemias a Eberstein - akiknek sikerült létrehozniuk az egyik legluxusosabb és legexkluzívebb márka egyikét. Hosszú éveken keresztül a Montblanc cég nagyon jó minőségű írószereket és kiegészítőket gyártott, de az idő elteltével más termékeket is gyártani kezdett, ezek között voltak a parfümök is. Egy nagyon karitatív cégről van szó, főleg ami a írástudatlanságot vagy az oktatást illeti. 66 céget üzemeltet világszerte a hazai Hamburgtól kezdve Mumbai - on át Brisbane - ig. Önnek viszont nem kell sehová sem utaznia, elég az oldalunkra kattintani, és máris megszerezheti a cédrusos - szantálos Montblanc Starwalker - t vagy az elegáns Montblanc Individuel - t.

Értékelés Montblanc Legend Spirit5