MontblancLegend Eau de Toilette uraknak

9×
Montblanc Legend Eau de Toilette uraknak
Montblanc Legend Eau de Toilette uraknak
Akció
Ingyenes kiszállítás
100 ml
13 800Ft

Raktáron | 13 800,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: MBL0034
1
Ajándék az Ön számára
Élvezze a karácsonyi bevásárlást 20% kedvezménnyel a kiválasztott márkákra. Használja az xmas2 kódot a kosarában. A kedvezmény nem érvényes a már akciós, vagy kiárusított termékekre.
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
kedd 2021. 12. 07.

Montblanc Legend, egy név, mely mindent elárul. A Montblanc Legend férfi Eau de Toilette az öntudatos, nem túlzottan kommunikatív, kissé visszafogott férfi illata. Nem is kell megszólalnia, mert így is érződik határozottsága, hitelessége, valamint a szenvedély és minden öröm iránti szeretete.

  • nem hivalkodó fougère illat
  • kifejezésre juttatja az erőt és a lágyságot, az egyenességet és a titokzatosságot
  • olyan magabiztos és bátor férfinak való, aki az érzéseire hallgatva cselekszik
  • az üvegcse kupakját a Montblanc töltőtoll ihlette

Az illat összetétele
Viszonylag erőteljes kompozíció, azonban mégsem hivalkodó. Nyitányát a világosan felismerhető, aromás levendula uralja, amit üde bergamott és további citrusok egészítenek ki. Szívének intenzív lüktetését az evernyl, a tölgymohára emlékeztető molekula adja. Kibontakoztatja melengető, érzéki, mély akkordjait és rózsával, jázminnal, valamint fehér cédrussal szövődik át. Alapillatából ugyanakkor nem hiányzik a fougère parfümökre jellemző, édeskés kumarin, melyet a Montblanc Leged illata a tonkabab által kap meg. A szantálfával színezett kombináció felejthetetlen illatélményt nyújt.

Az illat története
Az üvegcse a Montblanc márka jellegzetes vonásait magán viselő, idők felet álló dizájnja a férfiasság lényegét mutatja meg. Masszív, kissé lekerekített formájú, és akárcsak az ikonikus Meisterstück írógép, ez is érzékien lágy tapintású. Elegáns, három gyűrűvel ellátott, mintával átszőtt kupakja ugyanakkor a legendás Montblanc Meisterstück 149 töltőtollra utal.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
levendula, bergamott, citrusok
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fehér cédrus kivonat, jázmin, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, Evernyl, szantálfa
Az illat fajtája
aromás

Montblanc parfümök | A Montblanc márkát 1906 - ban alapították a német Hamburg városában, mint luxus tollakat gyártó cég. A Montblanc márkát három férfi alapította - Voss, Nehemias a Eberstein - akiknek sikerült létrehozniuk az egyik legluxusosabb és legexkluzívebb márka egyikét. Hosszú éveken keresztül a Montblanc cég nagyon jó minőségű írószereket és kiegészítőket gyártott, de az idő elteltével más termékeket is gyártani kezdett, ezek között voltak a parfümök is. Egy nagyon karitatív cégről van szó, főleg ami a írástudatlanságot vagy az oktatást illeti. 66 céget üzemeltet világszerte a hazai Hamburgtól kezdve Mumbai - on át Brisbane - ig. Önnek viszont nem kell sehová sem utaznia, elég az oldalunkra kattintani, és máris megszerezheti a cédrusos - szantálos Montblanc Starwalker - t vagy az elegáns Montblanc Individuel - t.