Mondial Antica Barberia Original Citrusborotválkozás előtti olaj

Mondial Antica Barberia Original Citrus borotválkozás előtti olaj
Mondial Antica Barberia Original Citrus borotválkozás előtti olaj
50 ml
4790Ft

Kód: MDI02346 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 12. 17.
Személyes átvétel
kedd 2019. 12. 17.
  • termékleírás
  • a márkáról
  • Értékelés

Mondial Antica Barberia Original Citrus termékleírás
Tulajdonságok

A klasszikus borotválkozás egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az ügyes Mondial Antica Barberia Original Citrus termék minden kozmetikai felszerelés elengedhetetlen darabja.

Tulajdonságok:

  • segíti a sima és pontos borotválkozást

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Tulajdonságok

Konzisztencia
olaj

Mondial a márkáról

Változtassa a megszokott borotválkozást valódi élvezetté a Mondial márkával! Ez a híres olasz vállalat lehetővé teszi a professzionális borotválkozást, amit minden férfi nagyra értékel. A Mondial termékek az olasz hagyományt a modern stílussal ötvözik, és a világ vezető borbélyai is előszeretettel használják őket.

A Mondial márka 1908-ban jött létre Firenzében, amely nem csupán a reneszánsz művészet, de a hagyományos kézművesség bölcsője is volt. Itt, egy kis műhelyben, egymás után születtek meg a kézzel készített borotvapamacsok és borotvakészülékek, melyek minőségének híre hamarosan a külföldi piacokra is eljutott.

Napjainkban a Mondial borotválkozó kellékek a világ minden részében kaphatók. A Mondial termékek olasz szenvedéllyel készülnek. A legapróbb részletekig kézművesen kidolgozott minőségük teljesen lenyűgöző. A Mondial márka termékválasztékában megtalálja a borotvakrémeket és szappanokat, borotvakészülékeket, borotvapamacsokat és borotválkozás utáni arcvizeket is.

Értékelés Mondial Antica Barberia Original Citrus