Ugrás a fő tartalomhoz
MizonJoyful Time Royal Jelly mélyhidratáló és tápláló arcmaszk
1×
Mizon Joyful Time Royal Jelly mélyhidratáló és tápláló arcmaszk
Mizon Joyful Time Royal Jelly mélyhidratáló és tápláló arcmaszk
Arcbőrtípusminden bőrtípusra
HatásHidratálás, Táplálás
Mikor használatosNappali és éjjeli ápolás
HatóanyagKollagén

Őrizze meg bőre puhaságát és rugalmasságát méhpempővel és kollagénnel.

A számos tápanyagban gazdag méhpempőt tartalmazó Mizon Joyful Time Royal Jelly fátyolmaszk tökéletesen megtapad, mélyen hidratál, és nemcsak puha tapintásúvá, hanem egészséges megjelenésűvé is varázsolja az arcbőrt. A méhpempő mellett chiamagvakkal, allantoinnal és kollagénnel is gazdagított maszk elősegíti a hidratálást, megnyugtatja a bőrt és javítja annak rugalmasságát.

Tulajdonságai:

  • hatékonyan táplál és hidratál, megköti a bőr nedvességtartalmát
  • megőrzi a bőr rugalmasságát és puhaságát
  • támogatja a regenerálódás folyamatát
  • üde és egészséges megjelenést kölcsönöz az arcbőrnek
  • enyhíti az esetleges irritációt
  • tökéletesen hozzásimul az arcbőrhöz

Összetétele:

  • méhpempő – tápláló, hidratáló és regeneráló hatású
  • chiamagkivonat – megőrzi a bőr nedvességtartalmát
  • ázsiai gázló, allantoin – bőrnyugtató hatású
  • kollagén – javítja az arcbőr rugalmasságát
  • szulfát- és szilikonmentes

Alkalmazása:
A Mizon Joyful Time Royal Jelly kiválóan hidratáló és tápláló fátyolmaszkot terítse szét a tenyerében, és helyezze a maszk puha, nedves oldalát az arcára. Simítsa el az ujjbegyeivel, hogy tökéletesen a bőrére tapadjon, és hagyja rajta 15-20 percig. Ezután óvatosan távolítsa el a maszkot, és a maradék szérumot az ujjbegyeivel finoman dolgozza be az arcbőrébe.

MizonJoyful Time Royal Jelly mélyhidratáló és tápláló arcmaszk

1×
23 g
820Ft
695Fta skin kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Top!
Aktuális ár 820 Ft-15%
A legutóbbi kedvezményes ár 820 Ft-15%

Raktáron | 3565,22Ft / 100 g, áfával | Kód: MIZ00518
1
Express One Hungary
már holnap szerda 2025. 02. 19.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2025. 02. 19.