MizonJoyful Time hidratáló gézmaszk a pórusok összehúzására

5×
Mizon Joyful Time hidratáló gézmaszk a pórusok összehúzására
Mizon Joyful Time hidratáló gézmaszk a pórusok összehúzására
Spóroljon
650Ft

Spóroljon 13%
23 g
560Ft

Raktáron | 2 434,78Ft / 100 g, áfával | Kód: MIZ0301
1
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2022. 01. 20.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2022. 01. 20.

Bízza száraz arcbőrét a természet erejére. A Mizon Joyful Time hidratáló fátyolmaszk egyedülálló összetevői intenzíven nedvesítik az arcbőrt és élénkítik megjelenését. A száraz és érzékeny arcbőr megnyugszik, és amíg Ön pihen, addig a pakolás gondoskodik pórusairól. Fedje fel néhány perc alatt a láthatóan üdébb és selymesen finom arcbőrét!

Tulajdonságai:

 • nyugtatja az irritált és érzékeny arcbőrt
 • hidratálja az arcbőrt és megőrzi nedvességtartalmát
 • selymessé, sugárzóvá és egészségessé teszi az arcbőrt
 • finomítja az arcbőrt és kezeli a bőr pórusait
 • javítja az arcbőr elasztikusságát

Összetétele:

 • százlevelű rózsa kivonata – nedvesíti az arcbőrt és kezeli a száraz arcbőr pórusait
 • ázsiai gázló – küzd az bőrhibák ellen és nyugtató hatású
 • kollagén – támogatja az arcbőr rugalmasságát
 • chiamag kivonata – hidratálja az arcbőrt
 • allantoin – regeneráló hatást fejt ki
 • szilikon- és szulfátmentes

Alkalmazása:
Először kezelje arcbőrét tonikkal, amely segíti a maszkból származó hatóanyagok felszívódását. Hajtsa ki a maszkot, és helyezze a puha, nedves oldalával az arcbőrre. Hagyja hatni 15-20 percig, majd vegye le az arcról. Ujjbegyeivel gyengéden ütögesse be az arcbőrbe a maradék arcszérumot. Használja heti 2-3 alkalommal.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás, highlighter, lifting, revitalizáció, Táplálás, pórusok minimalizálása
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás

A Mizon kozmetika a kiváló minőségű természetes készítményekhez tartozik, melyek nagyszerű hatásokkal rendelkeznek és látható eredményeket biztosítanak. Kinek jutna eszébe, hogy éppen Dél-Korea lesz a bőrápolás szuperhatalma? Az viszont tény, hogy hatalmas mennyiségű kozmetikai termékeket forgalmaz, valamint Koreából származnak kiváló bőr-, haj-, testápoló és dekoratív kozmetikákat gyártó világ márkák.
A Mizon márkát egy tudományos csapat alkotja, akik kozmetikai technológiák fejlesztésén dolgoznak és hatékony összetevőket keresnek, melyekhez felhasználják ismereteiket és a természet forrásait. A Mizon társaság 2000 –ben lett megalapítva, mára már 16 szabadalommal rendelkezik a kozmetika gyártás területén. A Mizon kozmetika nagyon hamar sikeressé vált Koreában, valamint mára a legforgalmazottabb márka közé tartozik az ázsiai piacon. Az már természetes volt, hogy tovább terjeszkedett Európába is.
Nálunk elérhető a márka komplex sorozata, mely azonnal sikereket ért el, hisz anyagilag elérhető termékeket kínál. A termékeknek kellemes a konzisztenciájuk, kényelmes a használatuk, könnyen felszívja a bőr és nem terhelik meg azt. A gyengéd összetevőiknek köszönhetően alkalmas az érzékeny bőrre is. A Mizon márka nem mindennapi összetevőket használ, mint amilyen például a csiga szekréció szűrlete. Azok a hatóanyagok, melyek a csiga kivonatában találhatóak, elindítják a bőr regenerációját és megelőzik a ráncok, apró vonalak képződését. A rendszeres használatával a bőr szerkezete bizonyíthatóan jobb lesz. A bőr feszesebb, egészséges és természetesen gyönyörű hatású.
A Mizon kozmetika elbánik a problémás bőrrel, az első és a mélyebb ráncokkal, valamint gondoskodik az érzékeny bőrről is. A komplex ápolást és a látható eredményeket élvezheti, hisz kiváló minőségű és elérhető áron kapható termékeket ismerhet meg.