Miu Miu Twist Eau de Toilette hölgyeknek

13×
Miu Miu Twist Eau de Toilette hölgyeknek
Miu Miu Twist Eau de Toilette hölgyeknek
Spóroljon
34 430Ft

Spóroljon 30%
100 ml
24 040Ft

24 040Ft / 100 ml, áfával
Kód: MIU00218 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 03. 08.
Személyes átvétel
szombat 2021. 03. 06.

Miu Miu Twist parfüm leírása
Összetétel

Kamera, csapó... a Miu Miu Twist női Eau de Toilette jelenete következik! A táncra perdítő és üde, virágos illat minden modern, energikus, ifjú hölgynek elcsavarja a fejét. Teljesen váratlan klasszikus és az új összetevők kifinomult találkozásával bűvöli el.

  • a Miu Miu Twist Eau de Parfum üde tolmácsolása
  • esti és nappali viseletre is ideális
  • 2019 és 2020 között került bemutatásra

Az illat összetétele
Az illat játékossága már az első pillanattól a mandarin és az almafavirág jellegzetes frissességét éreztetve mutatkozik meg. Kis idő után érzékeit az ámbra rózsás akkordjai hangolják érzékibb hangulatra, az illat hosszú kicsengéséről pedig a cédrusfa figyelemre méltó, fás jegyei gondoskodnak.

Az illat története:
A parfüm bájos kampányában szereplő Miu Miu lány – filmcsillag a színfalak mögött készül a fellépésére, a Miu Miu Twist parfüm pedig megmutatja a szép, fiatal színésznő titokzatos lelkét.

A díszes, átlátszó üvegcse világossárga tartalomról vall. Az üvegcsét üvegtalp és az a fehér gallér teszi stabillá, melyen a csillogó világos rózsaszín kupak ül. Együtt teremtik meg a Miu Miu parfümök újabb gyöngyszemét.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
almafa virág, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
borostyán
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Miu Miu a márkáról

A kreatív Miu Miu divatmárka tele van ellentmondásokkal, így az egyszerű és a provokatív között egyensúlyozik. A mai nőt testesíti meg, aki csábító, nem tartja magát a szokásokhoz és szeret a maga feje után menni.

A márka a Prada divatház alapítójának unokájától kapta a nevét. Miuccia Prada olasz divattervezőnő szándékosan vette körül családi márkáját hagyományos esztétikával és a Miu Miu márka égisze alatt találta meg azt a teret, ahol saját kreativitását kifejezésére juttatta. Azokban az időkben, amikor a Prada a minimalista divatot vallotta, a Miu Miu márka annak ellentétét - a divat érzéki és lázadó megfogalmazását kínálta.

2015-ben megjelent a piacon az első Miu Miu parfüm. Különleges virágos aromája és szokatlan megjelenésű üvegcséje hamarosan nagyon sok nő szívét meghódította és a Miu Miu illat fogalommá vált a parfümvilágban.

Értékelés Miu Miu Twist13