Miu Miu Miu Miu

testápoló tej nőknek 200 ml

Miu Miu Miu Miu testápoló tej nőknek 200 ml
Miu Miu Miu Miu testápoló tej nőknek 200 ml
Miu Miu Miu Miu testápoló tej nőknek 200 ml
200 ml
11 700Ft

Kód: MIU0076 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 03. 26.
Személyes átvétel
kedd 2019. 03. 26.
Miu Miu Miu Miu
200 ml | 11 700Ft

Miu Miu Miu Miu parfüm leírása

A kiváló minőségű Miu Miu Miu Miu testápoló tej tökéletesen egészíti ki az ugyanebbe a sorozatba tartozó illatokat. A testápoló hatékonyan táplálja és hidratálja a bőrt. Rendszeres használatával a bőre bársonyosan selymessé és ellenállhatatlanul finommá válik.

Miu Miu a márkáról

A kreatív Miu Miu divatmárka tele van ellentmondásokkal, így az egyszerű és a provokatív között egyensúlyozik. A mai nőt testesíti meg, aki csábító, nem tartja magát a szokásokhoz és szeret a maga feje után menni.

A márka a Prada divatház alapítójának unokájától kapta a nevét. Miuccia Prada olasz divattervezőnő szándékosan vette körül családi márkáját hagyományos esztétikával és a Miu Miu márka égisze alatt találta meg azt a teret, ahol saját kreativitását kifejezésére juttatta. Azokban az időkben, amikor a Prada a minimalista divatot vallotta, a Miu Miu márka annak ellentétét - a divat érzéki és lázadó megfogalmazását kínálta.

2015-ben megjelent a piacon az első Miu Miu parfüm. Különleges virágos aromája és szokatlan megjelenésű üvegcséje hamarosan nagyon sok nő szívét meghódította és a Miu Miu illat fogalommá vált a parfümvilágban.

Értékelés Miu Miu Miu Miu

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!