Miu Miu Miu Miueau de parfum hölgyeknek

Miu Miu Miu Miu eau de parfum hölgyeknek
Miu Miu Miu Miu eau de parfum hölgyeknek
Spóroljon
38 200Ft

Spóroljon 25%
100 ml
28 460Ft

Kód: MIU0072 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 07. 16.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 07. 16.

Miu Miu Miu Miu parfüm leírása
Összetétel

Fiatalos, játékos, pajkos – ilyen a Miu Miu márka azonos nevű Eau de Parfum illata. Vegye körül magát ön is ezzel az örömteli illattal, melynek köszönhetően egész nap nagyszerű hangulata lesz majd.

  • üde virágos illat
  • modern, energikus nőknek
  • mindennapi viseletként ideális

Az illat összetétele
Az illatkompozíció domináns eleme, mely egyben a nyitánya is, a gyöngyvirág érzéki és elegáns eszenciája. Szívillatában jázmin, rózsa és üde zöld jegyek társulnak hozzá. Ez a finom és őszinte előjáték kontrasztban áll a sötétebb alapillattal, melyben az Akigalawood® rejtőzik, egy pacsuliból nyert kivonat és egy kellemesen fás, kissé borsos aroma.

Az illat története
Az olasz divattervező, Miuccia Prada mindig szerette volna játékosságát és kreativitását érvényre juttatni a divat és a szépség világában. Ezért 1998-ban megalapította a Prada fiatalabb testvérét - a Miu Miu márkát - mely a modern világ váratlan ellentéteit egyesíti magában. Ezt a gondolatot tükrözi a márka legelső illata is, mely 2015-ben jelent meg a piacon.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
gyöngyvirág, bergamott, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
zöld tónusok, vadrózsa, feketeribizli, jázmin, őszibarack
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, Akigalawood®
Az illat fajtája
virágos

Miu Miu a márkáról

A kreatív Miu Miu divatmárka tele van ellentmondásokkal, így az egyszerű és a provokatív között egyensúlyozik. A mai nőt testesíti meg, aki csábító, nem tartja magát a szokásokhoz és szeret a maga feje után menni.

A márka a Prada divatház alapítójának unokájától kapta a nevét. Miuccia Prada olasz divattervezőnő szándékosan vette körül családi márkáját hagyományos esztétikával és a Miu Miu márka égisze alatt találta meg azt a teret, ahol saját kreativitását kifejezésére juttatta. Azokban az időkben, amikor a Prada a minimalista divatot vallotta, a Miu Miu márka annak ellentétét - a divat érzéki és lázadó megfogalmazását kínálta.

2015-ben megjelent a piacon az első Miu Miu parfüm. Különleges virágos aromája és szokatlan megjelenésű üvegcséje hamarosan nagyon sok nő szívét meghódította és a Miu Miu illat fogalommá vált a parfümvilágban.

Értékelés Miu Miu Miu Miu