Miu MiuFleur d'Argent Eau de Parfum hölgyeknek

Miu Miu Fleur d'Argent Eau de Parfum hölgyeknek
Miu Miu Fleur d'Argent Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml
39 000Ft

39 000,00Ft / 100 ml, áfával
15% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: MIU00122 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 22.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 22.

Leírás Miu Miu Fleur d'Argent
Összetétel

Vegye körül magát a Miu Miu Fleur d’Argent Eau de Parfum elegáns illatával, mely a nőiesség játékos felfogása előtti tisztelgés.

  • intenzív virágos illat
  • szabadgondolkodású nőnek
  • ideális nappali viselet, de különleges alkalmakhoz is illik

Az illat összetétele
A teljes illatkompozíciót a gyengéd, ugyanakkor érzéki tubarózsa uralja, aminek köszönhetően az Eau de Parfum összetétele rendkívül elegáns és nőies. A virágos eszenciát pézsma, és az illatnak vonzóan pacsuli aromát kölcsönző Akigalawood® molekulák festik alá.

Az illat története
A Fleur d’Argent - „ezüst virág“ - az olasz Miu Miu márka portfóliójának sorrendben negyedik illata, mely a nőiesség innovatív értelmezésével provokál. Kontrasztos rózsaszín retró kupakkal díszített üvegcséje csiszolt jégre emlékeztet. A 2018-ban megjelent illat inspirációjául a Miu Miu márka divatkreációi - a csillogó ruhák és klasszikus kabátok kombinációja - szolgáltak.

Összetétel

összetétel
Akigalawood®, tubarózsa, pézsma
Az illat fajtája
virágos

Miu Miu a márkáról

A kreatív Miu Miu divatmárka tele van ellentmondásokkal, így az egyszerű és a provokatív között egyensúlyozik. A mai nőt testesíti meg, aki csábító, nem tartja magát a szokásokhoz és szeret a maga feje után menni.

A márka a Prada divatház alapítójának unokájától kapta a nevét. Miuccia Prada olasz divattervezőnő szándékosan vette körül családi márkáját hagyományos esztétikával és a Miu Miu márka égisze alatt találta meg azt a teret, ahol saját kreativitását kifejezésére juttatta. Azokban az időkben, amikor a Prada a minimalista divatot vallotta, a Miu Miu márka annak ellentétét - a divat érzéki és lázadó megfogalmazását kínálta.

2015-ben megjelent a piacon az első Miu Miu parfüm. Különleges virágos aromája és szokatlan megjelenésű üvegcséje hamarosan nagyon sok nő szívét meghódította és a Miu Miu illat fogalommá vált a parfümvilágban.

Értékelés Miu Miu Fleur d'Argent