Missoni Parfum Pour Homme borotválkozás utáni arcvíz uraknak

Missoni Parfum Pour Homme borotválkozás utáni arcvíz uraknak
Missoni Parfum Pour Homme borotválkozás utáni arcvíz uraknak
Spóroljon
18 260Ft

Spóroljon 10%
100 ml
16 430Ft

16 430,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: MSO01597 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Missoni Parfum Pour Homme
Összetétel

Még sosem volt a borotválkozás ennél könnyebb. A remek Missoni Parfum Pour Homme borotválkozó készítmény a luxusápolás és az Ön által imádott illat kombinációja.

Tulajdonságok:

  • nyugtatja az arcbőrt
  • kiegészíti az azonos termékcsaládba tartozó Eau de Toilette illatot
  • minden férfinak örömöt szerez

Összetétel

Konzisztencia
víz

Missoni a márkáról

Az olasz Missoni márka az eltérő jellegű és tarka kötöttáruiról vált híressé, melyek nemcsak Olaszországban, de az egész világon ismertté tették. Ennek a luxusmárkának a parfümjei ugyanolyan eredetiek és játékosak, mint a jellegzetes Missoni minták.

A Missoni márka történetírása 1953-ban kezdődött, amikor Ottavio és Rosita Missoni Milánóban megnyitotta kötöttáru-üzletét. Az eredeti cikk-cakk mintáknak, hullámoknak és csíkoknak köszönhetően ennek az olasz márkának a divatcikkei már első ránézésre felismerhetőek voltak. Az első Missoni parfüm a 80-as években látott napvilágot. Azonban az eredeti Missoni illatok már nincsenek gyártás alatt, mivel a Missoni márka 2006-ban együttműködési megállapodást kötött az Estée Lauder vállalattal, így az új Missoni parfümök megalkotásában egész sor híres parfümőr vett részt.

A legkedveltebb Missoni illatok közé tartozik a Missoni Missoni női Eau de Parfum, mely gyümölcsös-virágos aromájával bűvöli el, a gyöngéd virágokkal teli Missoni Missoni női Eau de Toilette, illetve a citrusos jegyeket hordozó aromás Missoni Wave férfi illat.

Értékelés Missoni Parfum Pour Homme