Millefiori Natural Mango & Papaya

aroma diffúzor töltelékkel 500 ml

Millefiori Natural Mango & Papaya aroma diffúzor töltelékkel 500 ml
500 ml

Kód: MLF01193 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Ajándék az Ön számára
Szerezzen be Millefiori termékeket most 15%-os engedménnyel. A kedvezmény beváltásához használja a mille15hu kódot. Az ajánlat más akcióval nem összevonható és már lértékelt termékekre nem vonatkozik.
Millefiori Natural Mango & Papaya
500 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Millefiori Natural Mango & Papaya parfüm leírása

Az illatosító Millefiori Natural Mango & Papaya aroma diffúzor kellemes módja a helyiségek illatosításnak. Az aroma diffúzor egy töltetet tartalmaz, mely a belehelyezett pálcikák segítségével fokozatosan párolog ki a levegőbe és meghitt aromát áraszt a helyiségben.

Tulajdonságok:

  • gyümölcsös illat

Használata:
Nyissa ki az aroma diffúzor fedelét és öntse bele a töltetet. Az aroma diffúzorból az illat a belé helyezett pálcikák segítségével fokozatosan szabadul fel. Minél több pálcikát helyez a tartályba, annál erősebben lesz érezhető az illatesszencia a helyiségben. A helyiség illatának intenzitását a folyadékban lévő pálcikák időnkénti megfordításával is fokozhatja. Ez az aroma diffúzor töltettel együtt kerül szállításra. Tartsa távol a gyermekektől. Amennyiben a diffúzor töltete a bőrrel érintkezik, azonnal mossa le bő vízzel és szappannal. Szembe jutás esetén öblítse néhány percen keresztül bő vízzel a szemét. A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Összetétel

Fej
feketeribizli, grapefruit, őszibarack
Szív
gyöngyvirág, jázmin, rózsa
Alap
borostyán, pézsma, vanília
Lakásillatosító tulajdonsága
gyümölcsös

Értékelés Millefiori Natural Mango & Papaya

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!