MexxWoman Classic Citrus & Sandalwood frissítő test spray

Mexx Woman Classic Citrus & Sandalwood frissítő test spray
Mexx Woman Classic Citrus & Sandalwood frissítő test spray
250 ml

Kód: MEX00894 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Mexx Woman Classic Citrus & Sandalwood
Összetétel

Burkolja magát Ön is ebbe az illatba, és hangulata egész nap remek lesz! A női MexxWomanClassic Citrus & Sandalwood testspray az optimizmus és a tökéletes boldogság megtestesítője.

  • citrus illat
  • fás illat
  • tiszta, friss illat
  • friss illat meleg időre
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Fontos figyelmeztetések

Gyermekektől elzárva tartandó. Tűzveszélyes. Szembe ne kerüljön.
Teljes szöveg

Összetétel

Az illat fajtája
citrusos, fás

Mexx a márkáról

Mexx parfümök | A márka bölcsőjénél Rattan Chadha, a sikeres divattervező állt, aki saját divatkollekcióját 1970-ben, Hollandiában kezdte árusítani. Jelenlegi nevét azonban csak tizenhat évvel később kapta, amikor is két korábban független márka, a Moustache (férfi - M) és az Emmanuelle (női - W), egyesült, miközben az „XX” két csókot szimbolizál. Ma a Mexx termékek világszerte több mint 55 országban kaphatók.
A Mexx a soha nem alvó nagyváros nyüzsgéséből merít inspirációt. A ruházaton és minőségi kozmetikumokon kívül dioptriás szemüvegeket és napszemüvegeket, valamint egyéb kiegészítőket is készít. Üde, élénk és fiatalos energiát sugárzó illatai megalkotásában olyan sikeres parfümőrökkel működik együtt, mint Benoist Lapouza vagy Nathalie Lorson.
A cég filozófiájájának hét pillére: intelligencia, lelkesedés, energia, tisztesség, hitelesség, pozitivitás és sokszínűség. A Mexx nagy súlyt fektet a környezetvédelemre, és az állatok jólétével is foglalkozik - például a közelmúltban ideiglenesen felfüggesztette az angóragyapjú vásárlását, az egyes nyúltenyészetekben készült, drasztikus videókra reagálva.
A Mexx, a parfümök mellett tusfürdőket, testápolókat, borotválkozás utáni vizeket és hasonlókat is kínál. A Mexx fő célcsoportja a fiatalabb korosztály, ami az említett készítmények csomagolásában is tükröződik. Amennyiben szabad szellemű optimistának tartja magát, és egyéniségét még jobban ki szeretné hangsúlyozni, az Ön számára pontosan a Mexx az igazi.
A Mexx márka egyértelműen vonzó azok számára, akik sportosak, teljes életet akarnak élni, tudják, hogyan kell szórakozni, és nem a luxust, hanem elérhető áron kapható, modern illatokat keresnek.

Értékelés Mexx Woman Classic Citrus & Sandalwood