Mexx Fly High Woman Eau de Toilette hölgyeknek

13×
Mexx Fly High Woman Eau de Toilette hölgyeknek
Mexx Fly High Woman Eau de Toilette hölgyeknek
40 ml
4 100Ft

10 250Ft / 100 ml, áfával
Kód: MEX0244 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

Mexx Fly High Woman parfüm leírása
Összetétel

A Mexx Fly High Woman egy varázslatos női illat, amely szárnyakat ad Önnek! Ennek a hihetetlenül üdítő illatnak köszönhetően egész nap szabadnak, vidámnak, nyugodtnak és mégis nagyon érzékinek fogja érezni magát. Ha olyan illatot keres, amely teljes mértékben kifejezi féktelen szabadságvágyát, akkor a Mexx Fly High Woman eau de toilette az Ön számára készült!

  • vidám, virágos-gyümölcsös illat
  • élénk, érzéki és rendkívül nőies
  • fiatalos, tavaszi-nyári illat
  • frissítő illat mindennapi viseletre

Az illat összetétele
Élje át a hamisítatlan életöröm és spontaneitás érzését. A Fly High Woman eau de toilette a csodálatosan édes fekete ribizlinek, az azt kísérő frissítő yuzunak és a csábító görögdinnyének köszönhetően egy pillanat alatt a fellegekbe emel. Ezt a varázslatos bevezetést finoman követi az illat újabb szakasza, amely érzéki rózsa esszenciából és a virágzó orgona izgalmas fuvallatából tevődik össze. A fás alap a tiszta pézsmával karöltve vonzó és rendkívüli nőies tónussal gazdagítja az illatot.

Az illat története
A Mexx Fly High Woman illatával minden körülmények között nagyszerű hangulata lesz. Örömteli, friss aromája a mindennapi kis dolgokból származó boldogság tökéletes szinonimája. A Fly High Woman virágos-gyümölcsös illata a szabadság és az önbizalom csodálatos érzésével ajándékozza meg minden nap! Az egyedi alakú, dinamikus üveg hatásosan emeli ki a benne rejlő rózsaszín toalettvíz egyediségét! Hagyja, hogy elcsábítsa a szabadság!

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ribizli, dinnye, yuzu
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
koszorúfutóka, orgona, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, pézsma, szantálfa
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Mexx a márkáról

p>Mexx parfümök | A márka bölcsőjénél Rattan Chadha, a sikeres divattervező állt, aki saját divatkollekcióját 1970-ben, Hollandiában kezdte árusítani. Jelenlegi nevét azonban csak tizenhat évvel később kapta, amikor is két korábban független márka, a Moustache (férfi - M) és az Emmanuelle (női - W), egyesült, miközben az „XX” két csókot szimbolizál. Ma a Mexx termékek világszerte több mint 55 országban kaphatók.
A Mexx a soha nem alvó nagyváros nyüzsgéséből merít inspirációt. A ruházaton és minőségi kozmetikumokon kívül dioptriás szemüvegeket és napszemüvegeket, valamint egyéb kiegészítőket is készít. Üde, élénk és fiatalos energiát sugárzó illatai megalkotásában olyan sikeres parfümőrökkel működik együtt, mint Benoist Lapouza vagy Nathalie Lorson.
A cég filozófiájájának hét pillére: intelligencia, lelkesedés, energia, tisztesség, hitelesség, pozitivitás és sokszínűség. A Mexx nagy súlyt fektet a környezetvédelemre, és az állatok jólétével is foglalkozik - például a közelmúltban ideiglenesen felfüggesztette az angóragyapjú vásárlását, az egyes nyúltenyészetekben készült, drasztikus videókra reagálva.
A Mexx, a parfümök mellett tusfürdőket, testápolókat, borotválkozás utáni vizeket és hasonlókat is kínál. A Mexx fő célcsoportja a fiatalabb korosztály, ami az említett készítmények csomagolásában is tükröződik. Amennyiben szabad szellemű optimistának tartja magát, és egyéniségét még jobban ki szeretné hangsúlyozni, az Ön számára pontosan a Mexx az igazi.
A Mexx márka egyértelműen vonzó azok számára, akik sportosak, teljes életet akarnak élni, tudják, hogyan kell szórakozni, és nem a luxust, hanem elérhető áron kapható, modern illatokat keresnek.

Értékelés Mexx Fly High Woman13