Mercedes-BenzWoman Eau de Parfum hölgyeknek

9×
Mercedes-Benz Woman Eau de Parfum hölgyeknek
Mercedes-Benz Woman Eau de Parfum hölgyeknek
90 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: MCD0283

Nőies virágos, keleties illat amely bárhová magával kísérheti. A Mercedes-Benz Woman eau de parfum megfelelő mindennapi viseletre, különleges alkalmakra, kirándulásokra, randevúra - egyszerű beleszeretni ebbe az illatba. Ha a luxusautók rajongói közé tartozik, akkor ez az eau de parfum nem hiányozhat a gyűjteményéből.

  • mindennapi viseletre és különleges alkalmakra is
  • virágos, keleties illat
  • magabiztos nőknek

Illat összetétele:
Először a finom fekete ribizli,  gardénia, és az édes körte illata bukkan fel a Mercedes-Benz Woman illatában. Ezt követi a magával ragadó jázmin és a narancsvirág édes kombinációja. Az illat alapja amely, egyben a leghosszabb ideig tartó is az érzéki pézsma, ínyenc vanília, meleg szantálfa és kasmírfa.

Illat története:
A Mercedes-Benz Woman eau de parfumot hölgyeknek Honorine Blanc alkotta. Az illatot a Mercedes-Benz márka hozta forgalomba amely a luxusautókról vált ismertté. A palackon természetesen a háromágú csillaggal ellátott ikonikus logó is megtalálható. A nőies illatot tökéletesen kiegészíti a rózsaszín üveg a flakonon, és a letisztult fehér szín.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
gardénia, feketeribizli, körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
narancsfa virág, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, kasmírfa, szantálfa, vanília
Az illat fajtája
orientális, virágos

Mercedes-Benz parfümök - Mercedes-Benz – sportos elegancia, kifinomultság és időtlenség. A fényűző gépkocsikat gyártó német Mercedes-Benz márka, mely kitűnik sportos eleganciájával, letisztult design –jával és technikai érettségével, 2012 –ben bővítette kínálatát ugyancsak fényűző parfümökkel is.
Az első parfümjét, mely a Mercedes-Benz by Mercedes-Benz nevet kapta, Oliver Creps készítette. Neki tökéletesen sikerült megtestesítenie az illatban mindazt, amit a Mercedes-Benz jelképez. Hibátlanság, kiváló minőség, sportos elegancia. Ezekkel a tulajdonságokkal nemcsak a Mercedes-Benz autói rendelkeznek, hanem a szexi, energiával teli parfümök is. A Mercedes-Benz olyan parfümök széles választékát kínálja, melyek kifejezik az igazi férfi személyiségét, aki értékeli a márka minőségét. A friss, fűszeres és fás illatokat élvezheti a parfümökön kívül a márka által kínált tusfürdőkben, borotválkozás utáni készítményekben és izzadásgátlókban is.
Természetesen a modern, időtlen, luxust imádó hölgyekről sem feledkezett meg a márka. A virágos-gyümölcsös Mercedes-Benz for Her illat 2013 –ban került bemutatásra, születését Michel Almairac –nak köszönheti.
A Mercedes-Benz parfümök olyan vásárlóknak készültek, akik kedvelik a letisztult formákat, a kiegyensúlyozottságot és az érzelmi részleteket, valamint életstílusukkal tökéletesen kiegészítik a márka filozófiáját.