Mercedes-BenzClub Fresh Eau de Toilette uraknak

3×
Mercedes-Benz Club Fresh Eau de Toilette uraknak
Mercedes-Benz Club Fresh Eau de Toilette uraknak
100 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: MCD0141

A könnyed, frissítő illatok kedvelőinek tervezték a Mercedes-Benz Club Fresh Eau de Toilette illatot. Igazán férfias mégis üde, és az eredeti Club illat inspiráta. Tökéletes választás nappali viseletre, de este is megállja a helyét. Aromás illata főként melegebb időben fejti ki hatását, így ideális választás tavaszi és nyári viseletre.

Illat összetétele:
Az illat a zöld alma, a bergamott és a körte friss, lédús jegyeivel nyit. Frissességét jól kiegészíti a zsálya, levendula és az ózon illat. Legtovább bőrén a csábító pézsma, ambroxan és a cédrusfa aromás illata marad meg, amely az eau de parfum alapjában található.

Illat története:
Akárcsak az eredeti Club illat a Club Fresh illat is futurisztikus dizájnú flakont kapott. Ezüst kivitelezéséhez tökéletesen illik az ezüst Mercedes Benz logó, a flakon oldalán pedig jól látható az illat kékes színe. A friss, energizáló illat alkotója nem más mint Olivier Cresp.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, zöldalma, körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
zsálya, levendula, ózon
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, cédrus, ambroxan
Az illat fajtája
aromás

Mercedes-Benz parfümök - Mercedes-Benz – sportos elegancia, kifinomultság és időtlenség. A fényűző gépkocsikat gyártó német Mercedes-Benz márka, mely kitűnik sportos eleganciájával, letisztult design –jával és technikai érettségével, 2012 –ben bővítette kínálatát ugyancsak fényűző parfümökkel is.
Az első parfümjét, mely a Mercedes-Benz by Mercedes-Benz nevet kapta, Oliver Creps készítette. Neki tökéletesen sikerült megtestesítenie az illatban mindazt, amit a Mercedes-Benz jelképez. Hibátlanság, kiváló minőség, sportos elegancia. Ezekkel a tulajdonságokkal nemcsak a Mercedes-Benz autói rendelkeznek, hanem a szexi, energiával teli parfümök is. A Mercedes-Benz olyan parfümök széles választékát kínálja, melyek kifejezik az igazi férfi személyiségét, aki értékeli a márka minőségét. A friss, fűszeres és fás illatokat élvezheti a parfümökön kívül a márka által kínált tusfürdőkben, borotválkozás utáni készítményekben és izzadásgátlókban is.
Természetesen a modern, időtlen, luxust imádó hölgyekről sem feledkezett meg a márka. A virágos-gyümölcsös Mercedes-Benz for Her illat 2013 –ban került bemutatásra, születését Michel Almairac –nak köszönheti.
A Mercedes-Benz parfümök olyan vásárlóknak készültek, akik kedvelik a letisztult formákat, a kiegyensúlyozottságot és az érzelmi részleteket, valamint életstílusukkal tökéletesen kiegészítik a márka filozófiáját.