MEDIBLANCVegan fogkrém vegán

MEDIBLANC Vegan fogkrém vegán
MEDIBLANC Vegan fogkrém vegán
Ingyenes kiszállítás
Új
50 ml
2 250Ft

4 500,00Ft / 100 ml, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: MEB03364 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon MEDIBLANC termékeket legalább 4 000 Ft értékben, és a kosarában válasszon egy 50 ml-es fogkrémet az említett márkától ajándékként.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 09. 24.
Személyes átvétel
péntek 2021. 09. 24.

Leírás MEDIBLANC Vegan

Ne kössön kompromisszumokat, ha ezt az Önnek megfelelő életstílust választotta. A MEDIBLANC vegán fogkrém elsőosztályúan gondoskodik fogsoráról az ingerelt íny megnyugtatásának kihangsúlyozásával és emellett kitarthat meggyőződése mellett.

A hatékony ásványi anyagokon és növényi kivonatokon kívül, amelyek fogait és ínyét kiváló állapotban tarthatják, kellemes meglepetést fog okozni az a frissesség, melyet a vegán fogkrém használatát követően fog érezni szájában. A fogkrém FSC minősítéssel rendelkező doboza és tubusa 96%-ban újrahasznosított anyagokból készült, ez örömmel fogja Önt is és bolygónkat is eltölteni.

A MEDIBLANC Vegan fogkrém kulcsfontosságú előnyei:

 • korlátozza a fogszuvasodás kialakulását
 • megnyugtatja az érzékeny fogakat és ínyt
 • meggyorsítja a fog ásványi anyaggal való feltöltődését, a fogzománc megújulását és a repedések begyógyulását
 • természetesen és fokozatosan adja vissza a fogak ragyogását és természetes fehér színűket
 • nagyon kíméletes vegán receptúra, kedvező érzékeny fogak és íny esetén is
 • valamennyi típusú fogkeféhez alkalmas, beleértve az elektromosakat is
 • a tubus 96%-ban újrahasznosított anyagokból készült
 • a doboz FSC Forest Stewardship Council minősítéssel rendelkezik

Hatóanyagok:

 • menta olaj – a 100%-os természetes olaj kifejező menta aromával friss leheletet biztosít
 • 8 gyógynövényt tartalmazó aktív anyag (kamilla, ázsiai gázló, rozmaring, igazi édesgyökér, ártéri japánkeserűfű,skullcap, orvosi zsálya, kínai tea) – ez a 100%-os természetes anyag immunmodulációs hatással (ösztönözve a természetes védekezőképességet azzal, hogy a szájban lévő mikrobiomra hat), hatékonyan nyugtatja meg az érzékeny és az ingerelt ínyt és korlátozza a lepedékek kialakulását
 • bambusz por – a bambusz szárak mikronizált részecskéi különlegesen finom és hatékony fogtisztítás és a fogzománc fokozott csillogása érdekében
 • hidroxiapatit –100%-os természetes anyag zérus toxicitással, gyakran használják csontkitöltési célokra és protézisekhez általában, a fogak természetes része, nagyszerű biológiai tulajdonságokkal rendelkezik, javítja a fogak állapotát, kinézetét és ellenállóképességét, gyorsítja a remineralizációs folyamatot
 • xilitol – ez a 100%-os természetes anyag, amelyet inkább a rágógumik kapcsán ismerünk, kedvezően befolyásolja a száj pH szintjét és ezen túl szinergikus hatást gyakorol a hidroxiapatittel együtt a foglepedék kialakulásával és lerakodásával szemben

Használata:
A fogkefére vigyen fel egy borsószemnyi fogkrémet és alaposan tisztítsa meg a fogát 2-3 percen keresztül, naponta minimálisan két alkalommal. A befejező öblítés során egyidejűleg eltávozik a levált foglepedék is. A vegán fogkrémet használja hosszantartóan, legalább három hónapon keresztül, hogy teljes mértékben érvényesülhessen valamennyi hatása, úgy mint a fogak természetes csillogása, a fogak helyreállított érzékenysége és a szájüreg általánosan jobb állapota.

A fogorvos tippje:
Ha tényleg a legjobbat szeretné a fogai számára biztosítani, fordítson figyelmet a fogkefe kiválasztására is. Kiemelkedő tisztító képességgel rendelkeznek a MEDIBLANC márkájú fogkefék Ultra Soft, Super Soft vagy Soft változatban.

MEDIBLANC a márkáról

MEDIBLANC | A brit MEDIBLANC márka különleges termékei a dentális higiénia terén forradalmi összetevőkkel és kiváló hatékonysággal bírnak. Kizárólag a MEDIBLANC tartalmazza az összes ismert természetes hatóanyagot, melyet a tisztítás és védelem rendszereivel kombinál. Így alkotva egy különleges és hatékony ápolást.
A MEDIBLANC megoldást kínál a fogfehérítéshez, érzékeny fogakra és a fogínyvérzésre (parodontózisra) is. A különleges összetevőinek és a 3 fázisú rendszerének köszönhetően leginkább a probléma okát kezeli.
Mivel a termékek nem tartalmaznak irritáló vagy más negatív anyagokat, így azok nagyon gyengédek és alkalmasak hosszú távú használatra.

Értékelés MEDIBLANC Vegan