MEDIBLANC Sensitive Care szájvíz érzékeny fogakra és ínyre

MEDIBLANC Sensitive Care szájvíz érzékeny fogakra és ínyre
MEDIBLANC Sensitive Care szájvíz érzékeny fogakra és ínyre
Új
500 ml
2 660Ft

Kód: MEB03291 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon a MEDIBLANC márkától 2 750 Ft felett, és a teljes rendelését ingyenes szállítjuk ki.
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 01. 21.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 01. 21.

MEDIBLANC Sensitive Care termékleírás

Az apró változtatások is nagy eredményt hozhatnak. Ha az érzékeny fogakra való MEDIBLANC Sensitive Care szájvíz rendszeres szájápolásának részévé válik, biztos lehet abban, hogy az a pár másodpercnyi plusz idő, amit a fürdőszobában tölt, sokszorosan megtérül, mivel jelentősen csökken a fogszuvasodás kialakulásának a veszélye. És nem csak ezért.

A MEDIBLANC Sensitive Care szájvíz a fogai fokozottabb érzékenységére tekintettel került kifejlesztésre. Összetétele nem okoz az ínyének további irritációt, pont ellenkezőleg. Használata után ínye megnyugszik, lehelete pedig kellemesen üde lesz.

A MEDIBLANC Sensitive Care szájvíz alapvető előnyei:

  • kiválóan egészíti ki a mindennapos szájápolást
  • összehúzza és nyugtatja a fogínyt, nem irritálja az érzékeny fogakat
  • fogszuvasodás elleni védelmet nyújt
  • segít helyreállítani a fogak természetes színét és eltávolítja róluk a foltokat
  • ideális érzékeny fogakra
  • alkoholt nem tartalmaz
  • üdévé teszi a leheletet

Hatóanyagok:

  • xilitol – mivel kedvező hatással van a fogak és a fogíny állapotára, fokozza a nyálképződést, pozitívan befolyásolja a száj mikroflóráját és pH értékét, így hatékonyan előzi meg a fogszuvasodás kialakulását, gyakran használják a rágógumikban is
  • csigolyafűz (salix purpurea) kérgének kivonata – fermentálással kerül kinyerésre; azonnal megnyugtatja és közelebb húzza a fogínyt a fognyakhoz, megvédi a fogíny jó állapotát, kiküszöböli a szájszagot és üdévé teszi a leheletet; a xilitollal együttműködve csökkenti a foglepedék előfordulását
  • 0% alkohol

Használata:
Használja a szájvizet minden fogmosás után. Végezzen megfelelő mennyiséggel 30 másodperces szájöblítést, majd köpje ki. 6 éves kortól alkalmazható.

A fogorvos tippje:
A MEDIBLANC Sensitive Care szájvizet célszerű a MEDIBLANC Healthy Gums fogkrémmel együtt használni, mert így teljes körű ápolást biztosíthat az érzékeny fogainak.

MEDIBLANC a márkáról

p>MEDIBLANC | A brit MEDIBLANC márka különleges termékei a dentális higiénia terén forradalmi összetevőkkel és kiváló hatékonysággal bírnak. Kizárólag a MEDIBLANC tartalmazza az összes ismert természetes hatóanyagot, melyet a tisztítás és védelem rendszereivel kombinál. Így alkotva egy különleges és hatékony ápolást.
A MEDIBLANC megoldást kínál a fogfehérítéshez, érzékeny fogakra és a fogínyvérzésre (parodontózisra) is. A különleges összetevőinek és a 3 fázisú rendszerének köszönhetően leginkább a probléma okát kezeli.
Mivel a termékek nem tartalmaznak irritáló vagy más negatív anyagokat, így azok nagyon gyengédek és alkalmasak hosszú távú használatra.

Értékelés MEDIBLANC Sensitive Care