MEDIBLANC Whiteningfogkrém fehérítő hatással

39×
MEDIBLANC Whitening fogkrém fehérítő hatással
MEDIBLANC Whitening fogkrém fehérítő hatással
100 ml
2 800Ft

Kód: MEB03237 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 07. 10.
Személyes átvétel
péntek 2020. 07. 10.

MEDIBLANC Whitening termékleírás
Tulajdonságok

Nyerje vissza ragyogó mosolyát! A MEDIBLANC Whitening új fehérítő fogkrém meg fog birkózni a fogzománc nem kívánt elszíneződéseivel. Segít kíméletesen eltávolítani a fogakon lévő foltokat, és fokozatosan visszaadni a fogak természetesen fehér színét.

Az új MEDIBLANC receptúra professzionális ápolást biztosít
A MEDIBLANC Whitening fogkrém új, továbbfejlesztett receptúrája csökkentett habzást, alacsony abrazivitást és magas hidroxiapatit tartalmat biztosít. Biológiailag aktív kalcium- és foszfát-ionokkal képes jelentősen befolyásolni fogainak állapotát, megjelenését és ellenálló képességét.

Adjon fogainak professzionális ápolást minden nap!

Tulajdonságai:

 • MINDEN FOGKEFE-TÍPUSHOZ (klasszikus kézi, elektromos és szónikus) és minden korcsoportnak (a 6 év alatti gyermekek kivételével)
 • CSÖKKENTETT HABZÁS ÉS ABRAZIVITÁS
 • A FOGAK FEHÉRÍTÉSE ÉS TERMÉSZETES SZÍNÜK MEGÚJÍTÁSA
  → a zománc fokozatosan – a fogkrém használati időtartamával párhuzamosan – nyeri vissza eredeti színét, s a fogak fényesek, simák, valamint folt- és sárga árnyalat-mentesek lesznek.
 • A FOGAK REMINERALIZÁCIÓJA
  → a hidroxiapatit révén a nyálban jelentősen megnő a bioaktív kalcium- és foszfát-ionok mennyisége, s ezáltal felgyorsul a fogak természetes remineralizációs folyamata. Nem csak a fogfelület újul meg, de a mély, akár a dentinbe hatoló repedések is beforradnak.
 • FOGZOMÁNC-HELYREÁLLÍTÁS
  → a fogzománc természetesen keletkező mikrorepedései és karcolásai gyorsabban forradnak, s a fogak felülete simább és ellenállóbb.
 • A FOGLEPEDÉK-MENNYISÉG CSÖKKENTÉSE
  → a hidroxiapatit-ionok egyedülálló képessége a plakkbaktériumok fehérjéire való kötődés. Ez megkönnyíti a plakk felszabadulását a zománcból, hatékonyan csökkentve a lepedéket.
 • A FOGÉRZÉKENYSÉG CSÖKKENTÉSE
  → hosszú távú, megfelelő ápolással a fogak jobban remineralizálódnak, és megújul a teljes fog egészséges szerkezete a felület alatt is. Fokozatosan és hosszan tartó hatással csökken a fogérzékenység, pl. hidegre, melegre, savas élelmiszer-összetevőkre.
 • HIDRATÁLÓ FOGÍNY-ÁPOLÁS
 • TARTÓSAN ÜDE LEHELET

Összetétele:

 • hidroxiapatit – 100% -ban természetes ásvány, kedvező hatással van a fogak megjelenésére és ellenálló képességére
 • klórhexidin-diglükonát – hat a plakkbaktériumok ellen
 • alantoin – biztosítja a fogíny gyorsabb regenerálódását
 • mentol és mentaolaj – tartósan üde leheletet biztosít
 • nátrium PCA – a fogíny jobb hidratálásáért
 • hozzáadott peroxid, fluor és durva abrazív anyagok nélkül

Miért éppen hidroxiapatit?
A hidroxiapatit egy 100%-ban természetes ásvány, amely a természetes fogzománc 97%-át, és a dentin 70%-át teszi ki. Klinikailag bizonyított, hogy a fogkrémhez adott hidroxiapatit – biológiailag aktív kalcium- és foszfát-ionok révén – jelentősen tudja befolyásolni a fogak állapotát, megjelenését és ellenálló képességét.
MEDIBLANC fogrém használata esetén, a fogak természetes fehéredése tehát épp a hidroxiapatit-ionoknak köszönhető, nem pedig kémiai fehérítők – például peroxid – vagy durva abrazív anyagokkal történő csiszolás alkalmazásának eredménye.

A fog- és szájüreg-ápolás rituáléja:
Hordjon fel fogkeféjére kis mennyiségű fogkrémet, és alaposan 2-3 percig mosson fogat, legalább naponta 2×. Ezután alaposan öblítse ki a száját tiszta vízzel, hogy eltávolítsa a fogkrém-maradékokat és a felszabadult plakkot.
A MEDIBLANC fogkrémet javasoljuk hosszú ideig használni, mivel csak így jelentkeznek a fogak és a fogíny megjelenésére és kondíciójára gyakorolt hatásai.

Notino tipp:
Válasszon mindig fogainak megfelelő fogkrémet, és a maximális hatás elérése érdekében egészítse ki fogápolási rituáléját megfelelő szájvíz vagy szájfrissítő spray használatával!

Tulajdonságok

Hatás
fehérítő

MEDIBLANC a márkáról

MEDIBLANC | A brit MEDIBLANC márka különleges termékei a dentális higiénia terén forradalmi összetevőkkel és kiváló hatékonysággal bírnak. Kizárólag a MEDIBLANC tartalmazza az összes ismert természetes hatóanyagot, melyet a tisztítás és védelem rendszereivel kombinál. Így alkotva egy különleges és hatékony ápolást.
A MEDIBLANC megoldást kínál a fogfehérítéshez, érzékeny fogakra és a fogínyvérzésre (parodontózisra) is. A különleges összetevőinek és a 3 fázisú rendszerének köszönhetően leginkább a probléma okát kezeli.
Mivel a termékek nem tartalmaznak irritáló vagy más negatív anyagokat, így azok nagyon gyengédek és alkalmasak hosszú távú használatra.

Értékelés MEDIBLANC Whitening