MEDIBLANC Healthy Gumsfogkrém a fogíny védelmére

13×
MEDIBLANC Healthy Gums fogkrém a fogíny védelmére
MEDIBLANC Healthy Gums fogkrém a fogíny védelmére
100 ml
3 000Ft

Kód: MEB03243 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 07. 10.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 07. 10.

MEDIBLANC Healthy Gums termékleírás

A fogíny egészsége nélkülözhetetlen a szájhigiéniához. A MEDIBLANC Healthy Gums új fogkrém biztosítja az e területen szükséges fogászati ellátást. Összetétele nemcsak hidratáló összetevőkkel egészül ki, de tartalmaz fűzfakéreg-kivonatot is, amely klinikailag bizonyított hatással van az érzékenységre, a parodontális betegségekre és a fokozott vérzékenységre hajlamos fogíny állapotára.

Az új MEDIBLANC receptúra professzionális ápolást biztosít:
A MEDIBLANC Healthy Gums fogkrém új, továbbfejlesztett receptúrája csökkentett habzást, alacsony abrazivitást és magas hidroxiapatit tartalmat biztosít. Biológiailag aktív kalcium- és foszfát-ionokkal képes jelentősen befolyásolni fogainak állapotát, megjelenését és ellenálló képességét. Adjon fogainak professzionális ápolást, minden nap!

Tulajdonságai:

 • MINDEN FOGKEFE-TÍPUSHOZ (klasszikus kézi, elektromos és szónikus) és minden korcsoportnak (a 6 év alatti gyermekek kivételével)
 • CSÖKKENTETT HABZÁS ÉS ABRAZIVITÁS
 • SPECIÁLIS ÉRZÉKENY FOGÍNY-ÁPOLÁS (parodontózis esetén is)
 • TARTÓSAN ÜDE LEHELET
 • A FOGÉRZÉKENYSÉG CSÖKKENTÉSE
  → hosszú távú, megfelelő ápolással a fogak jobban remineralizálódnak, és megújul a teljes fog egészséges szerkezete a felület alatt is. Fokozatosan és hosszan tartó hatással csökken a fogérzékenység, pl. hidegre, melegre, savas élelmiszer-összetevőkre.
 • FOGZOMÁNC-HELYREÁLLÍTÁS
  → a fogzománc természetesen keletkező mikrorepedései és karcolásai gyorsabban forradnak, s a fogak felülete simább és ellenállóbb.
 • A FOGLEPEDÉK-MENNYISÉG CSÖKKENTÉSE
  → a hidroxiapatit-ionok egyedülálló képessége a plakkbaktériumok fehérjéire való kötődés. Ez megkönnyíti a plakk felszabadulását a zománcból, hatékonyan csökkentve a lepedéket.
 • A FOGAK REMINERALIZÁCIÓJA
  → a hidroxiapatit révén a nyálban jelentősen megnő a bioaktív kalcium- és foszfát-ionok mennyisége, s ezáltal felgyorsul a fogak természetes remineralizációs folyamata. Nem csak a fogfelület újul meg, de a mély, akár a dentinbe hatoló repedések is beforradnak.
 • A TERMÉSZETES FOGSZÍN MEGÚJULÁSA
  → a zománc fokozatosan – a fogkrém használati időtartamával párhuzamosan – nyeri vissza eredeti színét, s a fogak fényesek, simák, valamint folt- és sárga árnyalat-mentesek lesznek.

Összetétele:

 • hidroxiapatit – 100% -ban természetes ásvány, kedvező hatással van a fogak megjelenésére és ellenálló képességére
 • fűzfakéreg-kivonat – klinikailag bizonyított pozitív hatással van az érzékenységre, a parodontális betegségekre és a fokozott vérzékenységre hajlamos íny állapotára; a fogkrémnek enyhén barna színt adhat
 • klórhexidin-diglükonát – hat a plakkbaktériumok ellen
 • alantoin – biztosítja a fogíny gyorsabb regenerálódását
 • mentol és mentaolaj – tartósan üde leheletet biztosít
 • nátrium PCA – a fogíny jobb hidratálásáért
 • hozzáadott peroxid, fluor és durva abrazív anyagok nélkül

Miért éppen hidroxiapatit?
A hidroxiapatit egy 100%-ban természetes ásvány, amely a természetes fogzománc 97%-át, és a dentin 70%-át teszi ki. Klinikailag bizonyított, hogy a fogkrémhez adott hidroxiapatit – biológiailag aktív kalcium- és foszfát-ionok révén – jelentősen tudja befolyásolni a fogak állapotát, megjelenését és ellenálló képességét.

MEDIBLANC fogrém használata esetén, a fogak természetes fehéredése tehát épp a hidroxiapatit-ionoknak köszönhető, nem pedig kémiai fehérítők – például peroxid – vagy durva abrazív anyagokkal történő csiszolás alkalmazásának eredménye.

A fog- és szájüreg-ápolás rituáléja:
Hordjon fel fogkeféjére kis mennyiségű fogkrémet, és alaposan 2-3 percig mosson fogat, legalább naponta 2×. Ezután alaposan öblítse ki a száját tiszta vízzel, hogy eltávolítsa a fogkrém-maradékokat és a felszabadult plakkot.

A MEDIBLANC fogkrémet javasoljuk hosszú ideig használni, mivel csak így jelentkeznek a fogak és a fogíny megjelenésére és kondíciójára gyakorolt hatásai.

Notino tipp:
Válasszon mindig fogainak megfelelő fogkrémet, és a maximális hatás elérése érdekében egészítse ki fogápolási rituáléját megfelelő szájvíz vagy szájfrissítő spray használatával!

MEDIBLANC a márkáról

MEDIBLANC | A brit MEDIBLANC márka különleges termékei a dentális higiénia terén forradalmi összetevőkkel és kiváló hatékonysággal bírnak. Kizárólag a MEDIBLANC tartalmazza az összes ismert természetes hatóanyagot, melyet a tisztítás és védelem rendszereivel kombinál. Így alkotva egy különleges és hatékony ápolást.
A MEDIBLANC megoldást kínál a fogfehérítéshez, érzékeny fogakra és a fogínyvérzésre (parodontózisra) is. A különleges összetevőinek és a 3 fázisú rendszerének köszönhetően leginkább a probléma okát kezeli.
Mivel a termékek nem tartalmaznak irritáló vagy más negatív anyagokat, így azok nagyon gyengédek és alkalmasak hosszú távú használatra.

Értékelés MEDIBLANC Healthy Gums