Maybellinex Marvel SuperStay Matte Ink tartós matt folyékony rúzs

Maybelline x Marvel SuperStay Matte Ink tartós matt folyékony rúzs
Maybelline x Marvel SuperStay Matte Ink tartós matt folyékony rúzs
árnyalat 15 Lover 5 ml

Kód: MAY07364 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Vásároljon a L'Oréal Paris, Maybelline, MIXA, essie, Garnier és NYX Professional Makeup márkáktól 5 200 Ft felett, és válasszon egy mini körömlakkot a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás Maybelline x Marvel SuperStay Matte Ink
Tulajdonságok

Lépjen be a Marvel szuperhősök világába, és szerezzen új szuper erőt – gyönyörű ajkakat, amelyek mindenkit elámítanak. A Maybelline x Marvel SuperStay Matte Ink tartós, matt folyékony rúzs erős színt ad ajkainak, amely tökéletes állapotban marad, bármi is vár Önre a nap során.

A limitált kiadású ajakrúzs nemcsak a Marvel rajongókat örvendezteti meg – csomagolását az ismert szuperhősök motívumai díszítik.

Tulajdonságai:

  • telt, matt hatású színt kölcsönöz az ajkaknak
  • akár 16 órán át is megmarad az ajkakon, nem törlődik le
  • limitált kiadás nem csak Marvel rajongóknak
  • könnyen felvihető

Alkalmazása:
Vigye fel a folyékony rúzst az applikátor segítségével az ajkakra, és hagyja kissé megszáradni.

Tulajdonságok

Árnyalat
rózsaszín
Konzisztencia
fluid
Hatás
matt

Maybelline a márkáról

A Maybelline márka története 1915-ig nyúlik vissza. Egy fiatal amerikai hölgy, Mabel Williams ekkor keverte ki eredeti készítményét a szem kiemelésére. Bátyját, Thomast ez annyira fellelkesítette, hogy megalapította a Maybell Laboratories társaságot, és szempillaspirál értékesítéssel kezdett foglalkozni. Ezután nem sokkal a nők az egész Egyesült Államokban Maybelline termékekre vágytak. A kilencvenes évek második felében a Maybelline a L'Oreal Group kozmetikai óriás része lett. Célja azonban továbbra is ugyanaz maradt - elsőosztályú, egyben megfizethető árú dekoratív kozmetikát kínálni az ügyfeleknek.
Jelenleg a Maybelline azzal büszkélkedhet, hogy ismert divattervezőkkel együttműködve határozzák meg a legújabb szépség divatot. Természetesen nem ül a babérjain, hanem folyamatosan dolgozik termékei megújításán. A Maybelline márkájú szemhéjfestékek, körömlakkok, szájfények és egyéb termékek könnyen alkalmazhatók és hatásuk hosszan tartó. Hatásosak és természetesen biztonságosak. Ezen tulajdonságaiknak köszönhetően hatalmas népszerűségre tettek szert a profi stílusművészek körében.
A Maybelline kozmetika a tökéletes smink szinonimája. Kivételes tulajdonságait bizonyítja az a tény is, hogy készítményeit számos híres személyiség használja, például Miranda Kerr, Gigi Hadid vagy Adriana Lima. A Maybelline márka bizonyára vonzó lesz mindazok számára, akik szeretnék kiemelni saját, egyéni stílusukat, imádják a sminket, és szeretnének vonzóak lenni a másik nem számára.

Értékelés Maybelline x Marvel SuperStay Matte Ink