Maybelline The Colossal szempillaspirál a dús pillákért (takarékos kiszerelés)

1×
Maybelline The Colossal szempillaspirál a dús pillákért (takarékos kiszerelés)
Maybelline The Colossal szempillaspirál a dús pillákért (takarékos kiszerelés)
Ingyenes kiszállítás
árnyalat Black 10.7 ml
5 040Ft

5 040,00Ft / 1 db, áfával
Kód: MAY07474 | Raktáron

Maybelline The Colossal szempillaspirál a dús pillákért 3 db

1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 08. 05.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 08. 05.

Leírás Maybelline The Colossal
Tulajdonságok

Igazán maximális volument kölcsönöz szempilláinak a Maybelline The Colossal szempillaspirál a dús pillákért. Kollagént, és méhviaszt tartalmaz, így táplálja is szempilláit, és intenzív fekete árnyalata kiemeli tekintetét bármilyen sminkben. Nagy kefefeje könnyedén bevonja a legapróbb szempillákat is.

Tulajdonságok:

  • már egy rétegben is biztosítja a teljesen dús hatást
  • intenzíven pigmentált, fekete árnyalat
  • nem tapasztja össze a szempillákat
  • gyorsan és könnyen alkalmazható

Használata:
Vigye fel a szempillafestéket finoman húzva a spirált a szempillák tövektől egészen a végükig. A még nagyobb hatás érdekében vigyen fel több réteget.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
dús hatásért
Ajándék szett típusa
takarékos kiszerelés

Maybelline a márkáról

A Maybelline márka története 1915-ig nyúlik vissza. Egy fiatal amerikai hölgy, Mabel Williams ekkor keverte ki eredeti készítményét a szem kiemelésére. Bátyját, Thomast ez annyira fellelkesítette, hogy megalapította a Maybell Laboratories társaságot, és szempillaspirál értékesítéssel kezdett foglalkozni. Ezután nem sokkal a nők az egész Egyesült Államokban Maybelline termékekre vágytak. A kilencvenes évek második felében a Maybelline a L'Oreal Group kozmetikai óriás része lett. Célja azonban továbbra is ugyanaz maradt - elsőosztályú, egyben megfizethető árú dekoratív kozmetikát kínálni az ügyfeleknek.
Jelenleg a Maybelline azzal büszkélkedhet, hogy ismert divattervezőkkel együttműködve határozzák meg a legújabb szépség divatot. Természetesen nem ül a babérjain, hanem folyamatosan dolgozik termékei megújításán. A Maybelline márkájú szemhéjfestékek, körömlakkok, szájfények és egyéb termékek könnyen alkalmazhatók és hatásuk hosszan tartó. Hatásosak és természetesen biztonságosak. Ezen tulajdonságaiknak köszönhetően hatalmas népszerűségre tettek szert a profi stílusművészek körében.
A Maybelline kozmetika a tökéletes smink szinonimája. Kivételes tulajdonságait bizonyítja az a tény is, hogy készítményeit számos híres személyiség használja, például Miranda Kerr, Gigi Hadid vagy Adriana Lima. A Maybelline márka bizonyára vonzó lesz mindazok számára, akik szeretnék kiemelni saját, egyéni stílusukat, imádják a sminket, és szeretnének vonzóak lenni a másik nem számára.

Értékelés Maybelline The Colossal1