MaybellineThe Colossal Big Shot Daring Black extra fekete dúsító szempillaspirál

11×
Maybelline The Colossal Big Shot Daring Black extra fekete dúsító szempillaspirál
Maybelline The Colossal Big Shot Daring Black extra fekete dúsító szempillaspirál
Spóroljon
2 693Ft

Spóroljon 22%
9.5 ml
2 100Ft

22 105,26Ft / 100 ml, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: MAY02285 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 09. 28.
Személyes átvétel
kedd 2021. 09. 28.

Leírás Maybelline The Colossal Big Shot Daring Black
Tulajdonságok

Tegye szempilláit dúsabbá és intenzíven feketévé! A Maybelline The Colossal Big Shot Daring Black extrafekete, volumennövelő szempillaspirál igazán feltűnő és csábító tekintetet kölcsönöz. A spirál sörtéi minden szálat külön ragadnak meg, és a tövektől a végekig éjfekete festékkel vonják be őket. A hatás olyan csodálatos, hogy Ön soha többé nem akar majd más spirált használni.

Tulajdonságai:

  • karakteres volumen a tövektől a végekig
  • intenzív, karakteres fekete szín
  • spirál az egymástól elválasztott szempillákért
  • különleges, 3D-s fekete pigmentek

Alkalmazása:
Helyezze a spirált a szempillák tövéhez, és jobbra-balra mozgatva húzza végig a pillákon, a tövektől a végekig.Ismételje, amíg el nem éri a kívánt eredményt.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
dús hatásért

Maybelline a márkáról

A Maybelline márka története 1915-ig nyúlik vissza. Egy fiatal amerikai hölgy, Mabel Williams ekkor keverte ki eredeti készítményét a szem kiemelésére. Bátyját, Thomast ez annyira fellelkesítette, hogy megalapította a Maybell Laboratories társaságot, és szempillaspirál értékesítéssel kezdett foglalkozni. Ezután nem sokkal a nők az egész Egyesült Államokban Maybelline termékekre vágytak. A kilencvenes évek második felében a Maybelline a L'Oreal Group kozmetikai óriás része lett. Célja azonban továbbra is ugyanaz maradt - elsőosztályú, egyben megfizethető árú dekoratív kozmetikát kínálni az ügyfeleknek.
Jelenleg a Maybelline azzal büszkélkedhet, hogy ismert divattervezőkkel együttműködve határozzák meg a legújabb szépség divatot. Természetesen nem ül a babérjain, hanem folyamatosan dolgozik termékei megújításán. A Maybelline márkájú szemhéjfestékek, körömlakkok, szájfények és egyéb termékek könnyen alkalmazhatók és hatásuk hosszan tartó. Hatásosak és természetesen biztonságosak. Ezen tulajdonságaiknak köszönhetően hatalmas népszerűségre tettek szert a profi stílusművészek körében.
A Maybelline kozmetika a tökéletes smink szinonimája. Kivételes tulajdonságait bizonyítja az a tény is, hogy készítményeit számos híres személyiség használja, például Miranda Kerr, Gigi Hadid vagy Adriana Lima. A Maybelline márka bizonyára vonzó lesz mindazok számára, akik szeretnék kiemelni saját, egyéni stílusukat, imádják a sminket, és szeretnének vonzóak lenni a másik nem számára.

Értékelés Maybelline The Colossal Big Shot Daring Black10