Maybelline The Colossal Big Shot ajándékszett

Maybelline The Colossal Big Shot ajándékszett
Maybelline The Colossal Big Shot ajándékszett

Kód: MAY07211 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Figyelem: elnézést kérünk rossz a kép, nem Colossal szempillaspirál van a csomagban! Valójában Colossal Big Shot szempillaspirál kerül a csomagokba.

Leírás Maybelline The Colossal Big Shot
Tulajdonságok

Lepje meg magát vagy szeretteit MaybellineThe ColossalBig Shot kozmetikai szettel. A válogatott sminkekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

A szett tartalma:

  • The Colossal Big Shot szempillaspirál a dús pillákért 9,5 ml
  • Hyper Precise ultra-fekete szemhéjtus 1 ml

Tulajdonságok:

  • ajándéknak kiváló
  • a tökéletesen hangsúlyozott szemekért
  • az ellenállhatatlan tekintetért
  • szépen csomagolva

Használata:
A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
dús hatásért
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Maybelline a márkáról

A Maybelline márka története 1915-ig nyúlik vissza. Egy fiatal amerikai hölgy, Mabel Williams ekkor keverte ki eredeti készítményét a szem kiemelésére. Bátyját, Thomast ez annyira fellelkesítette, hogy megalapította a Maybell Laboratories társaságot, és szempillaspirál értékesítéssel kezdett foglalkozni. Ezután nem sokkal a nők az egész Egyesült Államokban Maybelline termékekre vágytak. A kilencvenes évek második felében a Maybelline a L'Oreal Group kozmetikai óriás része lett. Célja azonban továbbra is ugyanaz maradt - elsőosztályú, egyben megfizethető árú dekoratív kozmetikát kínálni az ügyfeleknek.
Jelenleg a Maybelline azzal büszkélkedhet, hogy ismert divattervezőkkel együttműködve határozzák meg a legújabb szépség divatot. Természetesen nem ül a babérjain, hanem folyamatosan dolgozik termékei megújításán. A Maybelline márkájú szemhéjfestékek, körömlakkok, szájfények és egyéb termékek könnyen alkalmazhatók és hatásuk hosszan tartó. Hatásosak és természetesen biztonságosak. Ezen tulajdonságaiknak köszönhetően hatalmas népszerűségre tettek szert a profi stílusművészek körében.
A Maybelline kozmetika a tökéletes smink szinonimája. Kivételes tulajdonságait bizonyítja az a tény is, hogy készítményeit számos híres személyiség használja, például Miranda Kerr, Gigi Hadid vagy Adriana Lima. A Maybelline márka bizonyára vonzó lesz mindazok számára, akik szeretnék kiemelni saját, egyéni stílusukat, imádják a sminket, és szeretnének vonzóak lenni a másik nem számára.

Értékelés Maybelline The Colossal Big Shot