Maybelline The City Kits™ Pink Edgemultifunkciós arc paletta az arcra és a szemekre

1×
Maybelline The City Kits™ Pink Edge multifunkciós arc paletta az arcra és a szemekre
Maybelline The City Kits™ Pink Edge multifunkciós arc paletta az arcra és a szemekre
16 g
4090Ft

Kód: MAY02255 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Maybelline termékeket legalább 7 800 Ft értékben, a kosárban használja a 25mblhu kódot és 25%-os kedvezményben részesül. Rendelése mellé, az említett értékben egy sporttáskát is kap ajándékba.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 12. 17.
Személyes átvétel
kedd 2019. 12. 17.
  • termékleírás
  • a márkáról
  • Értékelés

Maybelline The City Kits™ Pink Edge termékleírás
Tulajdonságok

A különleges Maybelline The City Kits™ Pink Edge luxus sminkpalettával olyan tökéletes sminket készíthet, mint a profi szakemberek.

Tulajdonságok:

  • Lehetővé teszi különféle természetes hatású sminkek készítését
  • nappali és esti sminkhez
  • jól kombinálható színek
  • könnyen felvihető
  • csodálatos pigmentált színek

Használata:
A választott applikátor segítségével készítse el az ízlésének megfelelő sminket.

Tulajdonságok

Hatás
matt, szatén

Maybelline a márkáról

A Maybelline márka története 1915-ig nyúlik vissza. Egy fiatal amerikai hölgy, Mabel Williams ekkor keverte ki eredeti készítményét a szem kiemelésére. Bátyját, Thomast ez annyira fellelkesítette, hogy megalapította a Maybell Laboratories társaságot, és szempillaspirál értékesítéssel kezdett foglalkozni. Ezután nem sokkal a nők az egész Egyesült Államokban Maybelline termékekre vágytak. A kilencvenes évek második felében a Maybelline a L'Oreal Group kozmetikai óriás része lett. Célja azonban továbbra is ugyanaz maradt - elsőosztályú, egyben megfizethető árú dekoratív kozmetikát kínálni az ügyfeleknek.
Jelenleg a Maybelline azzal büszkélkedhet, hogy ismert divattervezőkkel együttműködve határozzák meg a legújabb szépség divatot. Természetesen nem ül a babérjain, hanem folyamatosan dolgozik termékei megújításán. A Maybelline márkájú szemhéjfestékek, körömlakkok, szájfények és egyéb termékek könnyen alkalmazhatók és hatásuk hosszan tartó. Hatásosak és természetesen biztonságosak. Ezen tulajdonságaiknak köszönhetően hatalmas népszerűségre tettek szert a profi stílusművészek körében.
A Maybelline kozmetika a tökéletes smink szinonimája. Kivételes tulajdonságait bizonyítja az a tény is, hogy készítményeit számos híres személyiség használja, például Miranda Kerr, Gigi Hadid vagy Adriana Lima. A Maybelline márka bizonyára vonzó lesz mindazok számára, akik szeretnék kiemelni saját, egyéni stílusukat, imádják a sminket, és szeretnének vonzóak lenni a másik nem számára.

Értékelés Maybelline The City Kits™ Pink Edge