Maybelline Snapscarahosszabbító szempillaspirál

82×
Maybelline Snapscara hosszabbító szempillaspirál
Maybelline Snapscara hosszabbító szempillaspirál
árnyalat 01 Pitch Black 9,5 ml
3110Ft

Kód: MAY02417 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Az Öné egy trendi 24K Nudes sminkpaletta ingyen, ha Maybelline termékeket vásárol legalább 5 200 Ft értékben.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 04. 15.
Csomagküldő – átvevőhely
szerda 2020. 04. 15.

Maybelline Snapscara termékleírás
Tulajdonságok

A Maybelline Snapscara szempillaspirál tökéletesen kiemeli és meghosszabbítja a szempilláit, és hihetetlen tömeget ad nekik. Olyan intenzívvé és lenyűgözővé teszi a tekintetét, hogy annak senki nem tud majd ellenállni.

Tulajdonságai:

  • tökéletesen elválasztja egymástól és meghosszabbítja a szempillákat, és megnöveli azok tömegét
  • nem tapasztja össze a szempillákat, és nem pereg le a szem alá
  • egész nap tart, nem kenődik szét
  • könnyen felvihető és lemosható
  • szemgyógyászatilag tesztelt, és kontaktlencsét viselők is használhatják

Alkalmazása:
Vigye fel finom, hosszú mozdulatokkal a felső és alsó szempillákra. Ha erősebben szeretné a pilláit hangsúlyozni, akkor több rétegben hordja fel.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
hosszabbító, formázó, érzékeny szemre, dús hatásért

Maybelline Snapscara vonatkozásában írtuk
Cikkek

Maybelline a márkáról

A Maybelline márka története 1915-ig nyúlik vissza. Egy fiatal amerikai hölgy, Mabel Williams ekkor keverte ki eredeti készítményét a szem kiemelésére. Bátyját, Thomast ez annyira fellelkesítette, hogy megalapította a Maybell Laboratories társaságot, és szempillaspirál értékesítéssel kezdett foglalkozni. Ezután nem sokkal a nők az egész Egyesült Államokban Maybelline termékekre vágytak. A kilencvenes évek második felében a Maybelline a L'Oreal Group kozmetikai óriás része lett. Célja azonban továbbra is ugyanaz maradt - elsőosztályú, egyben megfizethető árú dekoratív kozmetikát kínálni az ügyfeleknek.
Jelenleg a Maybelline azzal büszkélkedhet, hogy ismert divattervezőkkel együttműködve határozzák meg a legújabb szépség divatot. Természetesen nem ül a babérjain, hanem folyamatosan dolgozik termékei megújításán. A Maybelline márkájú szemhéjfestékek, körömlakkok, szájfények és egyéb termékek könnyen alkalmazhatók és hatásuk hosszan tartó. Hatásosak és természetesen biztonságosak. Ezen tulajdonságaiknak köszönhetően hatalmas népszerűségre tettek szert a profi stílusművészek körében.
A Maybelline kozmetika a tökéletes smink szinonimája. Kivételes tulajdonságait bizonyítja az a tény is, hogy készítményeit számos híres személyiség használja, például Miranda Kerr, Gigi Hadid vagy Adriana Lima. A Maybelline márka bizonyára vonzó lesz mindazok számára, akik szeretnék kiemelni saját, egyéni stílusukat, imádják a sminket, és szeretnének vonzóak lenni a másik nem számára.

Értékelés Maybelline Snapscara