MaybellineLash Sensational Roses Limited Edition legyező hatású szempillaspirál a hosszú és dús pillákért

Maybelline Lash Sensational Roses Limited Edition legyező hatású szempillaspirál a hosszú és dús pillákért
Maybelline Lash Sensational Roses Limited Edition legyező hatású szempillaspirál a hosszú és dús pillákért
árnyalat Burgundy 9.5 ml

Kód: MAY07438 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás Maybelline Lash Sensational Roses Limited Edition
Tulajdonságok

Könnyedén szétválasztja, és meghosszabbítja szempilláit a Maybelline Lash Sensational Roses Limited Edition legyező hatású szempillaspirál a hosszú és dús pillákért. Intenzíven pigmentált színei már egy rétegben jól fedik a pillákat, precíz keféje pedig tövektől, végekig átfésülik a pillákat.

Tulajdonságok:

  • csodálatosan göndöríti a szempillákat
  • maximálisan dússá teszi szemeit
  • precíz, könnyen használható kefe
  • növeli a szempillák hosszúságát
  • intenzíven pigmentált színek
  • kiemeli a szemsminket
  • nem kenődik szét

Használata:
Vigye fel a szempillafestéket finoman húzva a spirált a szempillák tövektől egészen a végükig. A még nagyobb hatás érdekében vigyen fel több réteget.

Tulajdonságok

Árnyalat
bordó
Szempillaspirál típusa
hosszabbító, formázó

Maybelline a márkáról

A Maybelline márka története 1915-ig nyúlik vissza. Egy fiatal amerikai hölgy, Mabel Williams ekkor keverte ki eredeti készítményét a szem kiemelésére. Bátyját, Thomast ez annyira fellelkesítette, hogy megalapította a Maybell Laboratories társaságot, és szempillaspirál értékesítéssel kezdett foglalkozni. Ezután nem sokkal a nők az egész Egyesült Államokban Maybelline termékekre vágytak. A kilencvenes évek második felében a Maybelline a L'Oreal Group kozmetikai óriás része lett. Célja azonban továbbra is ugyanaz maradt - elsőosztályú, egyben megfizethető árú dekoratív kozmetikát kínálni az ügyfeleknek.
Jelenleg a Maybelline azzal büszkélkedhet, hogy ismert divattervezőkkel együttműködve határozzák meg a legújabb szépség divatot. Természetesen nem ül a babérjain, hanem folyamatosan dolgozik termékei megújításán. A Maybelline márkájú szemhéjfestékek, körömlakkok, szájfények és egyéb termékek könnyen alkalmazhatók és hatásuk hosszan tartó. Hatásosak és természetesen biztonságosak. Ezen tulajdonságaiknak köszönhetően hatalmas népszerűségre tettek szert a profi stílusművészek körében.
A Maybelline kozmetika a tökéletes smink szinonimája. Kivételes tulajdonságait bizonyítja az a tény is, hogy készítményeit számos híres személyiség használja, például Miranda Kerr, Gigi Hadid vagy Adriana Lima. A Maybelline márka bizonyára vonzó lesz mindazok számára, akik szeretnék kiemelni saját, egyéni stílusukat, imádják a sminket, és szeretnének vonzóak lenni a másik nem számára.

Értékelés Maybelline Lash Sensational Roses Limited Edition