Maybelline Dream Velvet

selymes make-up matt hatással

Maybelline Dream Velvet selymes make-up matt hatással
Maybelline Dream Velvet selymes make-up matt hatással
Maybelline Dream Velvet selymes make-up matt hatással
árnyalat 01 Natural 30 ml

Kód: MAY1867 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Maybelline Dream Velvet
árnyalat 01 Natural 30 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Maybelline Dream Velvet kozmetika leírása

A kiváló minőségű Maybelline Dream Velvet alapozó egységesíti az arcbőre színárnyalatát és elfedi az apróbb hibáit.

Tulajdonságok:

  • hidratál
  • matt hatást ad az arcbőrnek
  • rugalmassá és finommá teszi az arcbőrt
  • kiváló fedőképesség

Használata:
Vigye fel az alapozót az arca minden alappontjára, a homlokára, orcáira és az állára.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Konzisztencia
folyékony alapozó
SPF
SPF nélkül

Maybelline a márkáról

A Maybelline márka története 1915-ig nyúlik vissza. Egy fiatal amerikai hölgy, Mabel Williams ekkor keverte ki eredeti készítményét a szem kiemelésére. Bátyját, Thomast ez annyira fellelkesítette, hogy megalapította a Maybell Laboratories társaságot, és szempillaspirál értékesítéssel kezdett foglalkozni. Ezután nem sokkal a nők az egész Egyesült Államokban Maybelline termékekre vágytak. A kilencvenes évek második felében a Maybelline a L'Oreal Group kozmetikai óriás része lett. Célja azonban továbbra is ugyanaz maradt - elsőosztályú, egyben megfizethető árú dekoratív kozmetikát kínálni az ügyfeleknek.
Jelenleg a Maybelline azzal büszkélkedhet, hogy ismert divattervezőkkel együttműködve határozzák meg a legújabb szépség divatot. Természetesen nem ül a babérjain, hanem folyamatosan dolgozik termékei megújításán. A Maybelline márkájú szemhéjfestékek, körömlakkok, szájfények és egyéb termékek könnyen alkalmazhatók és hatásuk hosszan tartó. Hatásosak és természetesen biztonságosak. Ezen tulajdonságaiknak köszönhetően hatalmas népszerűségre tettek szert a profi stílusművészek körében.
A Maybelline kozmetika a tökéletes smink szinonimája. Kivételes tulajdonságait bizonyítja az a tény is, hogy készítményeit számos híres személyiség használja, például Miranda Kerr, Gigi Hadid vagy Adriana Lima. A Maybelline márka bizonyára vonzó lesz mindazok számára, akik szeretnék kiemelni saját, egyéni stílusukat, imádják a sminket, és szeretnének vonzóak lenni a másik nem számára.