Max Factor Smokey Eye Matte Drama Kitszemhéjfesték paletta

4×
Max Factor Smokey Eye Matte Drama Kit szemhéjfesték paletta
Max Factor Smokey Eye Matte Drama Kit szemhéjfesték paletta
árnyalat 10 Alluring Nude
2 580Ft

  • Max Factor Smokey Eye Matte Drama Kit szemhéjfesték paletta
  • Max Factor Smokey Eye Matte Drama Kit szemhéjfesték paletta
  • Max Factor Smokey Eye Matte Drama Kit szemhéjfesték paletta
Kód: MXF02074 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Érvényesítse a kozmetika kódot a kosarában és 15%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg kedvenc kozmetikumait.
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 10. 30.
Személyes átvétel
péntek 2020. 10. 30.

Max Factor Smokey Eye Matte Drama Kit termékleírás
Tulajdonságok

Munkahelyre vagy fontos találkozóra? Esti összejövetelre vagy egy ünnepélyes vacsorára? Egyetlen sminkpalettával bármilyen alkalomra tud magának sminket varázsolni. Csak önön múlik, hogy a lágy színeket vagy a sötétebb árnyalatokat használja. A Max Factor Smokey Eye Matte Drama Kit szemfesték sminkpaletta a füstös sminkhez ideális, trendi, matt árnyalatokat tartalmazza.

Tulajdonságai:

  • négy matt – két világosabb és két sötétebb – árnyalatú szemhéjfestéket tartalmaz
  • füstös smink készítésére ideális színárnyalatok
  • finom textúrája rátapad a szemhéjra és könnyen rétegezhető
  • nappali és estei smink készítésére is alkalmas
  • a mellékelt applikátor megkönnyíti a precíz alkalmazását

Alkalmazása:
Hordja fel a szemhéjfestéket a mellékelt applikátorral. Füstös smink készítéséhez kezdje a sminkelést a legvilágosabb színnel a belső szemzugban, majd a külső szemzugban a legsötétebbel fejezze be.

Tulajdonságok

Árnyalat
barna, nude
Hatás
matt

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy oroszországi kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Smokey Eye Matte Drama Kit4