Max FactorRadiant Lift élénkítő korrektor

1×
Max Factor Radiant Lift élénkítő korrektor
Max Factor Radiant Lift élénkítő korrektor
árnyalat 01 Fair 7 ml
2 050Ft

29 285,71Ft / 100 ml, áfával
Kód: MXF02231 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 09. 30.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 09. 30.

Leírás Max Factor Radiant Lift
Tulajdonságok

A Max Factor Radiant Lift highlighter korrektor elnyomja a bőr fáradtságának jeleit és tökéletesen élénk, szemmel láthatóan üde megjelenést kölcsönöz neki.

Tulajdonságai:

  • élénkíti és könnyedén táplálja a szemkörnyéket
  • kipihent megjelenést ad a bőrnek
  • lágy applikátora garantálja a kíméletes használatot

Összetétele:

  • C- és E vitamin – eltüntetik a bőrről a fáradtság jeleit

Alkalmazása:
Hordja fel az applikátorral a korrektort a szeme alá, majd dolgozza be a szivaccsal, vagy az ujjbegyeivel ütögesse be a bőrébe.

Tulajdonságok

Fedés alapján
Közepes
Hatás
élénkítő, korrekciós

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy lengyel kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Radiant Lift1