Max FactorMiracle Sheer Gel géles bronzer stift

1×
Max Factor Miracle Sheer Gel géles bronzer stift
Max Factor Miracle Sheer Gel géles bronzer stift
Spóroljon
3 120Ft

Spóroljon 13%
árnyalat 005 Light Bronze 8 g
2 700Ft

33 750,00Ft / 100 g, áfával
Kód: MXF03153 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 29.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 29.

Leírás Max Factor Miracle Sheer Gel

Emelje ki arckontúrjait könnyedén, egy mozdulattal. A Max Factor Miracle Sheer Gel géles bronzer stift természetes, napsütötte megjelenést kölcsönöz arcbőrének. Könnyed, krémes textúrája jól rétegezhető, és egyszerű vele dolgozni. Üde, napsütötte, egészséges megjelenést kölcsönöz arcbőrének.

Tulajdonságok:

  • tökéletesen egybeolvad az arcbőrrel és nem hagy csíkokat maga után
  • egészségessé és üde megjelenésűvé teszi az arcot
  • bronzos árnyalatot kölcsönöz az arcbőrnek
  • egyszerűen, gyorsan felvihető
  • kiegészít bármilyen sminket
  • építhető fedés

Használata:
Az arc megformálásához és a kontúrok kiemeléséhez vigye fel a homlok oldalai mentén, az arccsont alá, az áll alsó részére illetve az orr oldala mentén.

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy lengyel kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Miracle Sheer Gel1